Sumeyyeylmz Kızlar memnun kaldığım için sizleri bilgilendirmek istedim.İstanbul Anadolu Yakasında Çamlıca Medipol hastanesi açıldı.1 Kasımda 2018 de açıldığı için muayene ücretleri de uygun. Kadın doğuma 50 ₺ ye gidiyorum.Hem bütçe açısından hem de ilgi alaka açısından oldukça memnunum tavsiye ederim.
Keremasaf1 Sumeyyeylmz bende kadriye hanıma gidiyorum Doğum yapan varmı hastanede oda cok onemlı,memnun kalan,
hlymr Sumeyyeylmz telefon numarasını veriyormu kadriye doktor ve birde gece olursa doğuma geliyormu bilgin varmı
hlymr dunyam3105 bende 7. Aydan sonra doktorumu değiştirip ona başlicam ama gece doğum olsa geliyormu bilginiz varmı
dunyam3105 hlymr hiç bilmiyorum açıkçası sorma gereği duymadım çünkü ben doğumu devlette yapmayı düşünüyorum ilk doğumu orda yaptm ve hiç bi özelde o kadar rahat edemezdim
dunyam3105 Gizmuh Sumeyyeylmz yalnız şöyle bşy bende eşimde orda hemşireyiz doğumhanede de arkadaşm vardı ordan biraz rahattım açıkçası kendimi tanıdığım kişiye emanet etmenin rahatlığı vardı
Dyg123 Bende Çamlıca medipole gidiyorum Elif hanıma. Kadriye hanıma çok giden var bende değiştirip değiştirmemek arasında kararsızım Elif hanım numarasını vermedi hastaneyi arayın dedi Kadriye hanım daha ilgiliymiş sanırım. Doğuma gelme olayını sorunca da hepimiz nöbetçiyiz ama illa istersen ücret karşılığında dedi tam fiyat vermedi burda okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum gidince sorucam kadriye hanım kendisi gelirse +1000 tl istiyormuş
Gizmuh dunyam3105 ayy ne kadar şanslısın canim cok iyi denk gelmiş valla aslında bende Bakırköy khb de görev yapıyorum ama gene de güvenemiyorum tam olarak biraz tedirginim o yuzden sizlerin tecrübesine ihtiyaç duyuyorum ☺️