Dilarabozdemir Kızlar ben 21 Haziran da kan verdim 4737 çıktı 4 gün sonra yani bugün 25 Haziran da bidaha kan verdim 11543 çıktı nasıl sizce
_Mother_ Dilarabozdemir iyi doktora gittiniz mi kese ve bebek görünür artık kan vermenize gerek yok hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza
Guzelanne56 Dilarabozdemir daha vermeyın artık artış durucak bu sefer de psıkolojınız bozulacak daha 2 katı artış olmaz bellı bı değerden sonra sabıtlenıyor hem betayla ısınız yokki artık ısınız doktor ve ultrason ıle bir kere kan verilır değer düşük ise 2. Kez verılır ama siz yüksek değerle kan vermeye devam etmıssınız bu değerler artık sizi yanıltır
Mervealya1992 Dilarabozdemir aa bende 21 hazıran kan vermiştim sonra 23 hazıranda verdm ama benm adet gunum daha gelmedi 18 cıkmıştı 2 gun snrada 66 cıktı 😂
aysenur2936 Maşallah çok güzel. 1500 de vajinal ultrasonda gözükür 3000 üzerinde ise karında kese oluşumu gözükür diye biliyorum hayırlı olsun sağlıkla gelsin miniş 🥰
Dilarabozdemir aysenur2936 kese göründü zaten sadece 2 gün omce farklı bir devlet Hastanesi’nde kan vermiştim 5253 çıkmıştı sağlıksız olabilir dendi ilk testi farklı hastanede verdiğimi öğrenince aynı yerde ver tekrar bakalım dedi bu ilk verdiğim yerle aynı yerde verdiğim
Dilarabozdemir _Mother_ @fatma4136 kese göründü canım ama şöyle birşey var 21 Haziran da üniversite hastanesinde kan verdim 4737 çıktı 2 gün sonra 23 Haziran’da devlet Hastanesi’nde kan verdim 5253 çıktı Doktor sağlıksız gebelik olabilir dedi ilk testi farklı hastanede verdiğimi öğrenince 2 gün sonra aynı yerde tekrar ver ona göre bakalım dedi bugün tekra üniversite hastanesinde kan verdim 25 Haziran’da yani 11543 çıktı Sağlıkli mdr sizce
fatma4136 Dilarabozdemir iste suan bunu sadece doktor soyleyebilir cunku normalde hcg degerin cok iyi
_Mother_ Dilarabozdemir yani doktor keseyi görmüş zaten keseyi gördükten sonra betanın bir önemi yok diyor genelde doktorlar kese rahime konumlanmış ise doktorunuz niye böyle birşey demiş ki anlamadım bide farklı hastane olabilir sonuçta belli bir zamandan sonra beta yavaş artmaya başlar sonrada azalır zaman geçtikçe o yüzden genelde kese göründükten sonra doktorlar betayi önemsemez siz doktorunuzu değiştirin isterseniz farklı bir görüş her zaman önemlidir o ne diyecek diye bak birde
fatma4136 canim normalde hcg cok iyi fakat 48 saatte 2 kat artmasi gerektigini dusunursek 16 kusur falan olmasi lazim ama simdi burdan kim ne dese ihtimal olur sen bence artik doktora gorun zaten suan da bir sorun varsa da yoksa da soyler
Dilarabozdemir _Mother_ özele gideceğim zaten 1 hafta sonra randevumu aldım inşallah herşey sağlıklı ilerler
Zeyzey37 Ben tahmini 6 haftalık hamileyim betam dün 38.106.46 yazıyor normalmi Dr gittim kese var bebek yok kürtaj dedi beklemelimiyim.sizce aldirayimmi😭
Cihangir09 Zeyzey37 6 haftada bebek gözükmeyebilir zaten kii benim 6+4 te bile gözükmedi 8de bebeği gördük bence çok erken
Dilarabozdemir Zeyzey37 inşallah oluşur bekleyin 9. Haftaya kadar başka doktor görüşleri de alın bence
_Mother_ Zeyzey37 bebek görünmeyebilir bak ben kızımda 7+2 de kese ve bebeği çok minik gördüm kalp atışı yoktu 10 gün sonra da kalp atışını duydum bu gebeliğim de 5+4 de kese ve bebek göründü her gebelik bir olmuyor biraz bekleyin anı karar vermeyin 8 e kadar doktorlar normal kabul ediyor