zlemceylan 2cocukluana_ 2cocukluana_ form kısmına geldiğinizde solda üç çizgi var oraya basın görsel yüksel diyor görsel yükleme yapın sonrasında link veriyor size onu kopyalayın burada yanıta yapıştırın
Zeyneppbl Kılzar son adet 19 Haziran bitiş 25 hazairan bu akşam ovulasyon testim böyle çıktı ilk defa yaptım sizce bu nedemek bu yumurtlama falan hiç anlmaıyoeum yardımcı olur musunuz bana da 
zlemceylan Zeyneppbl daha yumurtlama görünmüyor canım şu an yanındaki o silik çizgi de yanındaki koyulukta olması gerekiyormuş bende o kötülüğü bekliyorum ♥️
Zeyneppbl zlemceylan ama işte benmki t yazan kısımda belirgin normalde her zaman c daha belirgin olur t olmaz ya benmki tersi
zlemceylan Nergisim09 zlemceylan Nergisim09 umarım bakalım bekliyorum 🙏🏼❤️ yarın bakalım nasıl olacak
Zeyneppbl Gkce18 yani döngüm 28 oluyor normalde bu ay 2 gün önce oldum. Normalde uygulamada 2 gün sonra gözüküyor yumurtlama bu akşam bir daha yapıcam ovulasyonu
Zeyneppbl Nergisim09 az önce yine yaptım yine çok koyu çıktı 10 dk da çatlama hemen ertesi gün oluyor mu normalde
Nergisim09 Zeyneppbl canım telefon dan bakma benim de 3 gün var görünüyor du alakasi yok tahmini soluyo o sen gayet bugün yumurtlamissin