eeylem Bir erkek annesi olarak 27. Haftada hala işimiziz 😂 eşimin kadir isminde ısrarcı olması karşısında kadir 'in önüne henüz bende başka isim bulamadım 😣 Ali kadir Aras kadir Ayaz kadir Asil kadir.. diye gidiyor seçenekler. Ama a harfi ile başlayan isimler daha uygun geliyo sanki
Nisanurr Gizemm006 oyum Aras tan yana çünkü çok seviyorum 💙 bi oglum var Yiğit Aras simdi bi oglus daha bekliyoruz nasipse onu da Mert Ayaz düşünüyoruz 💙
hohomoromu Gizemm006 Bence ayaz ya da aras arden cok fazla koyuluyor ya bu ara 😒 bix Göktuğ veya Göktürk düşünüyrz 💙👣😊☺
Cennetimm Bütün isimler güzel elbet ama bence en güzel isim peygamber efendimizin ismi MUHAMMED rabbim bana erkek evladı verseydi koyacağım tek isimdi bide Beytullah düşünüyordum bi anne baba olarak evlatlarımıza verdiğimiz isimlerden sorumluyuz
ValideSultan Cennetimm Çok ağır bir isim bence peygamberimizin adını koyup ona layık bir müslüman olmazsa vebali var bence
Orianna95 Gizemm006 özbey koymayı düşünüyoruz Anlamıda Özünde hakikatte beyefendi olan demek Çocuklar isimleriyle müsemma olurmuş Bence Ayaz , yamaç vs gibi isimlerin pek bir anlamı yok sadece kulağa hoş geliyorlar
SevgibiR Orianna95 güzel isim ama iş yerinde Özbey bey mi dicekler yoksa sadece Özbey mi ? Bilmiyorum
SevgibiR Herkes eymen Asaf aras Alp ve yağız koycakmis 😂 bnm başka birşeyler bulmam lazım ben isim bulamıyorum Allah'ım