papatya_hy Arkadaşlar adetime 8 gün var bulantım var sık idarare çıkma var 3 senelik evliyim ama bir kimyasal geçirdim. Pkos var gebelik mi sanmıyorum ama umut işte yine de sormak istedim var mı böyle olan
papatya_hy papatya_hy adetine 1 hafta kalıpta bu şekilde belirtisi olan varsa eğer beraber bekleyebiliriz adet tarihimizi🙃
Nursena2 papatya_hy benim de 7 gün var ama test yapmadım negatif çıkar diye 🥺 bide geçen hafta midem bulanıyor şu 2 gün boyunca ama psikolojik büyük ihtimalle çünkü bu dönemlerde mide bulantısı belirtisi çok zor yani herkes öyle yazdı
Pamiramsi papatya_hy canım çok erken daha belirtiler için inan ki seni çok iyi anlıyorum belirti arıyoruz böyle ama değiller en erken belirtiler 5. Haftadan sonra başlıyor zaten şuan hamileysen bile çok yeni daha hormonların bile artmamıştır lütfen belirti arayıp yorma kendini 🥺
4949zilanerturk papatya_hy Benim Adetime 4 5 gün vardı aşırı mide bulantısı geliyordu ama kusmasız dı acile gittim Kan verdim 23.24 çıktı Doktor dedi Birkaç gün sonra yine gel Ben bir hafta sonra gittim pozitif test almıştım O zaman Çok silikti
aysnrbysl papatya_hy bennnn en son adet tarihim 5 Haziran benimde adet olmama 8 gün var bugün test yaptım belli belirsiz incecik bir çizgi çıktı inşallah vardır diye umut ediyorum
2424aa papatya_hy kac gündür bekliyorum adet günüm yarın bende pcosum inşallah hamileyimdir bende aynı durumu yaşıyorum kasik ağrısı da çok oluyor bende test yapamıyorum negatif çıkar diye korkuyorum
ezgickm aysnrbysl ya aynı şeyi yaşıyoruz🥺 8 gün var bende nerdeyse tüm postlarda konuşuyorum heyecandan benim testim böyle çıktı
DENIZ_55 aysnrbysl ne durumdasın bende 5 haziran 4 haziranda kan verdin negatif di yarın doktoruma gidecem daha olmadim regl 3 gün geçti günüm
Ays_dmr papatya_hy benim yeni 1 sene oldu bir sorun yoktu ama geçen ekimde boş gebelik geçirdim kürtajla kese alındı,korkup denememiştim yeni yeni cesaret geldi artık istiyoruz
papatya_hy Nursena2 iletişimde kalalım inşallah gebeliktir yiaaa bende de öyle belirtiler var pkos olunca umutsuzum
papatya_hy aysnrbysl Bir arkadaşım kürtaj olmuştu yanlış hatırlamıyorsam 3 ya da 6 ay koruma vermişti ilişki acısından rahim toparlansın diye
aysnrbysl ezgickm belirti falan var mi peki benim zaten bi oğlum var ama unutmusum hamileligi😅iletisimde kalalım 5 gün var regl olmamıza bugün sağlık ocağına gidip kan verdim belki kanda erkenden ogrenirim diye 😃😃
aysnrbysl papatya_hy Benim 2,5 yaşında bir oğlum var zaten biz 2,5 senedir’de korunuyorduk doğal yol ile bu ay korunmayı bıraktık bebis düşündüğümüz için
ezgickm aysnrbysl canım valla belirti de yaşadım ama bende dün başka sebepten acile gittim orada söyleyince beta baktılar sonuç negatif çıktı yani ben artık olduğunu düşünmüyorum 😅 Senin sonucun çıktı mı 🙏