gonulmusic Nasıl gidiyor ? Cinsiyet öğrendiniz mi ben inşallah cuma günü öğreneceğim. Karnınız çıktı mı? Bulantı var mı ? Kaçıncı gebeliğiniz ? Nerdesiniz?
Yprkk gonulmusic şiş ve yorgun😁2. Gebeliğim kızım eylülde beş olacak . Şuanda da 11 haftalık hamileyim . Kızımda hamile gibi değilmişim ya da şuan mı vücudum kaldırmıyor bilemiyorum ama çok zorlanıyorum. Yaşlandım sanırım 😁
yagmurblgl gonulmusic Benim şu anlık güzel gidiyor çok keskin kokular olmadıkça bulantım olmuyor ilaç kullanıyorum yine de, İlk gebeliğim, Bugün cinsiyetini öğrendim kızçem oluyormuş 15+3 teyiz 🥹❤️
gonulmusic Benim karnım büyümedi sanki durdu gibi. 14. Haftaya kadar baya büyüktü ama 2 haftadır hic büyümedi aynı. Hatta kıyafetten belli oluyordu simdi olmuyor 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
gonulmusic Benim 2. Yavrum. İnşallah sağlıkla dünyaya gelir ❤️❤️ bir kızım var inşallah bu da erkektir. Bir kız bir erkek bu olayı kapatırım. Ben sezeryan oldum. Buda öyle olacak. 25 yaşındayım istanbuldayim 🥰🙏🏻
Kbra2643 16+2 olduk bende daha öğrenemedim inşallah cuma gösterirse ogrenicez 😇 eskisehirden katılıyorum