cLearQueen Maviss718 yaptircam bebege zararı var mı acaba ya icim icimi yedi doktor 10 gün sonra idrar testi istedi
Dreamer186 12moom değil sanırım canım çünkü 21 haftada bana da öyle dedi ama kötü diye bir şey demedi
Razismom @cLearQueen biraz araştırmıştım.. Bu haftalarda akıntı olması normalmış.. Ki enfeksiyon olsa da suda eriyen toz verir geçer… İçinizi ferah tuttun
Razismom Bebekler kaç gr sizin… Ve her gün düzgün besleniyor musunuz… Başta dikkat ediyordum ama sonra zor olmaya başladı… Ör:her gün yumurta yada ceviz tüketmiyorum
tamamdanolmuss Razismom benim bebiş 33 cm 767g. Düzenli beslenmiyordum şimdi daha çok dikkat etmeye başladım. Hem bebek saat 5te falan beni uyandırıyo artık açlıktan tekmelerle dövüyo. Muz çok yemiyorum ama her gün yumurta peynir süt kefir ve et ve et ürünleri tüketiyorum
tamamdanolmuss cLearQueen benim akıntım baştan beri var. Yanma ve kaşıntı olmadığı sürece sıkıntı yok diyor doktor
Didemmma 24+4gunluguz kızlar bende. De akıntı vardı dün doktora gitim enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi fitil falan verdi fitili kulaninca korkuyorum bebeğe zararı olurmu die. Benm kızda aşağıda bazen tekme atarken cikicak saniyorum 😂🙈
12moom tamamdanolmuss tamamdır canım. Bu arada sana çok kanım ısındı nedense ist da mı oturuyorsun tanışmak isterim😇🙋♀️🤍