Yavrumuzzz Arkadaşlar 14 haftalık hamileyim aşırı baş ağrım var dünden beri biraz hafifledi ama ara ara vuruyor ne yapmalym tavsiyeleriniz varmı ilaç kullanmak istemiyorum korkuyorum😞😞
birkizbirerkek Bu sabah bende baş ağrısıyla uyandım parol içtim ve enseme alnıma buz kompleksi uyguladım geçti çok iyi geldi eğer bunlarla geçmezse patatesi dilimleyip tülbente koyup başına sıkıca bağla . karanlık Oda da gözlerini kapatıp dinlen
Yavrumuzzz birkizbirerkek ilaç içmeye korkuyorum cnm kAranlıkta uyudum hafifledi ama yine ağrı vuruyo midem ağrsıda cabası 😞
MunireSavk9 Gençmiş olsun Canım Evet bu hamılelik bas agrısı zor 🙈Haplara sakın dayanma bosver gozlerını kapat başını sık tülbentle biraz sakinle yani bende hep oluyor çocuğumu düşüne düşüne 21 . Haftaya geldik doktorum hep der çocuğu düşünen bi hamilesin ilk defa rastladım diyor kudururum ama içmem arkdsın dediği gibi doğal yolları dene
Yavrumuzzz MunireSavk9 yok zaten hap kullnmam şimdi başörtü sıktım uyuşsun dye inş geçer bni hamilelik çok bunaltyor stres yaptryor🤦♀️