Dlar Kozlar beneğim 3600 civarı doktor haftaya doğum başlatacak ama ozamana kadar 4 kiloyu ya bulur yada yaklaşır dedi omuz takılması falan olursa sezeyim olursun dedi %50 şans var dedi sizler nasıl yaptınız sorun olduğu çok zor oldu mu
waffleask Dlar 3870 doğdu kızım ultrason da doktor bu bebek 4500 kilo fln dedi sezeryanla doğum olur dedi ama ben bi deneyim olmasa sezeryanla doğum yaparım dedim ve kızım 3870 doğdu normal doğum yaptım
O_glanannesi Benimde aynı sorun var 3 doğumum bebek iri dedi ama almadi 39 haftada gel dedi 4 kg olursa sezeryan dedi
O_glanannesi Benimde aynı sorun var 3 doğumum bebek iri dedi ama almadi 39 haftada gel dedi 4 kg olursa sezeryan dedi
Ayselcnt Dlar bu fizyolojiyle alakalı..benim çatı darmış bu sebeple normal yapamazsın dediler.. normal doğuma uygun olan 4 kiloda doğurabilir..
Ezel16 Dlar Yurtdışındayım 3.500 e kadar normal 3.500 üstü olursa sezeryan dedi doktorum riske gerek yok dedi Tr de nasıl oluyor bilmiyorum..
Dlar Ezel16 bende Hollandacayı canm bana 3500 normal demedi 4 olursa dedi yinede benim doktor iyi demiş desene 😅
Ezel16 Dlar Senin doktor gerçekten iyiymiş 🙈🙈 Ama ben Tr de doğum yapıcam o yüzden 4 e kadar yolu vardır heralde normal doğum için 🤭🤭🤭 Hiç sezeryan taraftarı değilim çünkü 🥹
sydatlhablc Dlar 4050 Gr doğum yaptım kızımı 6 yıl olacak 4500 e kadar normal doğum olabilir demişti doktor o zamanlar