_ozlmm Doktor 6 kere ölç verdiğim kağıda yaz dedi ama kağıtta 4 öğün var ara öğünleri de yazmam gerekiyor mu kendim başka kağıt yapayım mı ara öğünleri de ekleyip şekerimi ölçüp yazayım mı birde nasıl yapmam gerek yemek yemeden hemen önce ölçüp sonra yedikten bir saat sonra mı yazacağım
Yldz111 _ozlmm 6 kere yazma durumunu bilmiyorum ama bana doktorum sabah açlık, sabah tokluk, öğlen tokluk, akşam tokluk sonuçlarını not almami istemişti. Tokluklar içinde agzima lokmayi aldiktan tam 1 saat sonrasını ölç dedi.
umena _ozlmm yemeye başladın ilk lokmadan itibaren bir saat sonraya alarm kur istersen sofradan kalkma saat dolana kadar yine de o hesaba katılıyor tokluğu bu şekilde ölcebilirisin açlığı da zaten yemekten önce
_ozlmm Yldz111 teşekkür ederim bana da verdiği kağıtta sizin dedikleriniz ve gece aç tok olarak da yazıyor günde 6 kez ölç deyince ara öğünleri de mi eklemem gerekiyor diye düşündüm ama galiba sadece kağıtta olan şekilde ilerleyeceğim
cLearQueen umena neden sofradan kalkma dediniz ki.. yemekten kalkip hareket etmek bulask yıkamak ya da ne bileyim iste biseyler yapmak sekerin dengelenmesi icin onemli
_ozlmm cLearQueen bana da doktorum yemek ye 15 dakika yürü dedi şimdi 6 da yemek yemem gerekiyor 6 da başlayacağım şekerimi de 7 de mi ölçmem gerek yoksa yemeğim 6 buçukta bitti diyelim şekeri mi 7 buçukta mı ölçeceğim sormayı unutmuşum 🙇🏽♀️