Kvser karna baskı olayı rahime bakıyorlar kan toplanıyor mu diye. O da minik bir baskıyla el kontrolü ile oluyor.. Ama ameliyat yerine değil göbek deliğinin olduğu yerden hafif bastırarak bakıyor. Öyle çok can acıtıcı bir şey değil. Ameliyat yeri vajinanın hemen üstünde kalıyor zaten. Hafif sızı hissedilmesi de normal. İlk kalkış o kadar rahattı ki hemşire bile şaşırdı :) kafada büyütmemek lazım. Sadece çok uzun süre yattığınız ve ilaç aldığınız için bulantı ve tansiyon düşüklüğü olmasın diye yere bakmayın havaya veya karşıya bakarak oturur pozisyona geçin önce . Sonra yavaşça kalkın. Ben bol bol yürüdüm, hatta sürekli merdiven inip çıktım :) gaz çıkarıca insan hemen rahatlıyor zaten. Ben ertesi güne kadar sıvı beslendim. Kayısı kaynatın suda. Sonra blenderdan geçirin su ile. Yanınızda götürüp bol bol için. Hem tok tuttu. Hem de rahat gaz çıkarmaya yardımcı. Şimdiden geçmiş olsun,, iyi düşününce gerçekten iyi oluyor. İçinizi ferah tutun. Kavuşacağınız minik bebeğinize, cennet kokusuna odaklanın 🫀