Buketelvr Bebegimin hastaligi hipoplastik sol kalp sendromu Bn doğunca nmve ameliyatını yptrcagm yptran varmi o hastanede
Halme Buketelvr bn dogumumu (yüksek düşük tehlikesi olan biriydim) başkentte yaptım. Ayrıca da sünneti. İkisinden de çok memnunum. Biraz pahalı biyer ama memnun kaldım. Normalde sezaryen de kabızlık fln oluyor ama Dr çok başarılıydı bu konuda, Elhamdülillah
T1627 Buketelvr ben ohlumu adanadaki başkent hastahanesinde yaptirmistim ameliyat bizimki hipospadias ti doktorumuz çok iyi bir cerrah
Buse0146 T1627 sizin hangi doktor Adana da başkentte? Bende perinatoloji doktoruna iki hafta sonra doğum yapacağım
T1627 Buketelvr prof. Dr Abdülkerim temiz İyi cok şükür bizim en ağır olandi iki asamadan yapti ameliyati kontrollere gidiyoruz verdigi tarihler araliginda
Buketelvr T1627 şuan kaç yaşında ağır derken neler vardı bizde aort hipoplastik kapak hipoplastik diolar bsyler daha vardı unuttum hipoplastik sol kalp.diolar
T1627 Halme sizin ki kalp ile ilgili bizimki pipi ile ilgili idi çift delik vsrdi pipinin orjinal deligi kapali en altta baska bir delik daha var ondan işiyirdu orjinal delik yerinden ne kadar uzak ise diger delik furumu o kadar ağır oluyor
Halme Buketelvr kadın doğum, prof Emel hoca. Sünnet, Oğuzhan hoca. Çocuk Dr prof, Zeynel hoca. Hepsi iyi Dr ins sizin icinde en iyisi olsun. Sağlikla büyüsün
T1627 Buketelvr kan tahlillerini ilk dogdugunda almislardi onu devlet hastahanesinde yaptirmistik sonucuna bakip ona gore ameliyat yapmisti birde ameliyat giriwi yapilirsa hersey ameliyat ucreti icinde kan tahlilinden ucret alinmiyor ayriyetten sadece ameliyat parasi vermistik birde taburcu olunca yatak ucreti kac gun kalinmissa ona gore veriliyordu