Eminetolga5559 Kızlar merhaba 29 Mayıs adet tarihim kızlar 1 haftadır ped takıyorum pembe kan görüyorum ve son 3 gündür de kahverengi lekelenme görüyorum aynı durumu yaşayan varmı hiç böyle olmamıştı daha önce gebelik pcos var bendede gebelik planlıyoruz
Eminetolga5559 Hatice_11 bende bu ay tedavi görücem aşılama yaptırıcam bi an önce regl olmak için sabırsızlanıyorum
iremmmm59 Eminetolga5559 bugün olmam gerekiyordu geçen ay kimyasal gebelik yaşadım gecikmem olmuştu, 5-6 gündür de sol kasığım da batma hissi var acaba yine kimyasal mı geçiriyorum bir tedirgin oldum
Leylaaa123 Benim adetimden 4 gün önce oldu ilk gün baya pembeydi ikinci gün açık pembe oldu, sonra 3 gün de kahverengi olarak devam etti. Adetimden 1 gün önce yaptığım idrar testinde çift çizgi gördüm. Toplam da 5 gün sürdü pembe kahverengi akıntı
papatya_hy Leylaaa123 Yiaaa hayırlı olsunn sağlıkla kucağına al inşallah bizlere de çok dua et olur muu
Leylaaa123 papatya_hy sabahları hafif bulantı ve kasıklarda şiddetli olmayan adet sancısı gibi bir ağrım oldu
papatya_hy Leylaaa123 peki bu sancı adetten önce mi oldu sonra mı mesela benim adetime 10 gün kala falan agrılar oldu şişlik sıvılce falan var karın kasık bel agrısı akıntı var şu an 1 hafta kaldı adetime bilemedim
Leylaaa123 papatya_hy 5 gün önce falan başladı sanırım zaten 4 gün kala da yerleşme kanaması gördüm devam etti sancı hala daha ara sıra devam ediyor