Karsu123 16 Nisan’da genetik test vermiştik ariyorm genetik bölümünü sürekli meşgul ulaşanlar nasıl ulaştı acaba yardımcı olurmusunz
1palyaco Karsu123 sonuçlandı diye mesaj geldi mi? Bana gelmişti . Ben o hastanenin internet sitesine girip öğrenmiştim . Kocaeli şehir hastanesi laboratuvar sonuçları şeklinde .
Mucizee80 Karsu123 bir tanıdık bulup sordurdum kendisi veya1. Derece yakınına bilgi verebiliriz deyip çıkıp çıkmadığına bile bakmamslar
Gamze_dn Karsu123 ya gideceksiniz yada surekli ariycaksiniz uzaksaniz.Benim sonucum bir bucuk ay da cikmisti
Gamze_dn 1palyaco Ama her hastane bir olmuyor mesela adana sehir hastanesi genetik sonucunu kagitta veriyor ve sistemde gozukmuyor
Karsu123 Premsescik sabahtan beri kaç kez aradık sinir oldum insanları mağdur etmekten başka bir şey yok maalesef devlet hastanelerinde bir telefona sabahtan beri bakılmaz mi ya
Karsu123 Leylagny ulaştı eşim sonunda kromozom testlerimiz çıkmış kan pıhtılaşması çıkmams bir hfta sonra çıkabilir dedi 2.5 3 ayı buluyor bizimkisi sizde ne çıkmıştı sonrasında gebelik oldu mu
Bir_nazenin01 Biz 22 Nisan’da verdik sonuçlarım çıktı 2 gün önce sabah saat 8 olur olmaz arayın yoksa ulaşmak çok zor
Karsu123 Bir_nazenin01 eşim ulaştı kromozom çıkmış ancak pıhtılaşma daha bir hafta sonra çıkabilir dedi sizde düşük ne mi olmuştu nasıl ilerlednz sonrasnda
Karsu123 Gamze_dn evet dün resmen aramaktan bunaldım bir açan yoktu bu gün şans eseri eşim aradi açtılar dedik msj gelir dediniz mesaj geç geliyor dedi sonuçlar çıktıktan sonra phtilasma testi daha cikmams bekliyoruz bakalim
Leylagny Karsu123 kromozom temiz çıktı evet şuan hamileyim tüp bebek tedavisine başlamıştık hamile olduğumu ogrendik rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤️🙏🏻🧿
Karsu123 Leylagny masallh sağlıkla sıhhatle kucağınıza almak nasip olsun 💐🤲💞rabbimin hikmeti ne güzel denk gelmiş öncesinde düşük oldumu siz de de bende bir kimyasal bir de 7 haftalık kalp atışı olmadığı için kürtaj olmustum 4 Nisan’da