eminedlmnn Reglin son günü ilişki oldu 11 gün geçti üzerinden. Şuan 15 gün var reglime kaset test yaptım yine dayanamayıp erken yaptım galiba negatif çıktı. Sol kasığım da batma var halsizim ve grip gibiyim
_-7_- eminedlmnn bizde regl den 2 gün önce gırmıstık herkes olmaz yumurtlama dönemi değil dıyordu bende dayanamayıp 15 gün sonra test yaptım ılıskıden negatif çıktı regl olacağım gün yaptım poztıfı çıktı bıraz daha bekleyın
Md20 eminedlmnn canm bn tam bitimiyle hamile kaldm uzerinden 2 hafta gecti iliski olmamisti şu an hamileyim 5 Hftalk Rabbim senide sevindirsin kaset test deilde erken gebelik dene blki onda çıkabilir ama birz daha bkle
Nursena2 eminedlmnn benim de öyle oldu ama çok erken evet yumurtlama dönemi belki gelmemiş bile olabilir herkeste farklı olduğu için o yüzden adet gününun gelmesini bekle bence benim 1 haftam var o güne randevu aldım direkt kan verecegim
Yeniyeniden eminedlmnn suan senin yumurtlama günün sen günleri karisitiyorsun yumurtlama gününde hamilelik testi yapmaya uğraşma ilişkiye ağırlık ver
eminedlmnn _-7_- kimse kalınmaz diyor ama kalınıyor cidden benim ilk çocuğum da şans eseri öyle olmuştu ama onda yerleşme kanaması gelmişti öyle daha net anlamıştım.
eminedlmnn _-7_- bu kadar belirti olunca bekleyemedim 😊 aslında bilinçli yapılmış bir bebek de değil prezervatif yırtılmaaı sonucu oldu düşünmüyorduk bile ama olma ihtimali bile sevindirdi
eminedlmnn Nursena2 ilk çocuğum da hemen regl bitiminde tutmuştu. Beklemek lazım ama insan heyecanlanıyor
Nursena2 eminedlmnn evet bizde iki aydır deniyoruz her hafta test yapmak istiyorum🥲 ama tutmaya calisicam kendimi
eminedlmnn Yeniyeniden çocuk düşünmüyoruz :) şaş kaza bir kere oldu kılıf yırtılmasıyla o sebepten şüphelendik yumurtlama günlerim de normal de bu belirtiler olmaz bende.