Bilinmeyen34 Kızlar özel hastanelerde kuaför hizmeti oluyor ya o kuaförler sadece saç mi yapıyor makyaj da yapılıyor mu bilginiz var mi,? Yuzum soluk ciksin istemiyorum fotolarda ama gücüm de olur mu sezeryandan sonra bilemedim
SelimsMom Bilinmeyen34 hastahaneyi arayıp bilgi almak en doğrusu olur. Yerine göre değişir 😊 birinden destek sizi rahatlatır yoksa kendi yapmanız zor olabilir
Bilinmeyen34 Bfhvcffesra bazı hastanelerde var da kapsamı ne onu bilemedim 🤔 bi makyaja girse o gün iyiydi😁
Bilinmeyen34 SevgibiR bunun içinde hastaneyi aramaya utandım😂 o kadar düşünülmesi gereken şey varken kadın susunu dusunuyo derler🙄🤪
Sevdaliza Bende kuaför ve kapı süslemesi olduğunu bilmiyorum ama kuaför hakkında bilgim yok bende şuracıkta durayım
Newmomy Bilinmeyen34iyi de burada bilgi edinemezsinn ki hastaneden hastaneye degişir arayıp sormaktan baska sansın yok:)
Elaylama Bilinmeyen34 bizimkinde de kuaför var ama detayını isterseniz pazartesi sorabilirim şuan hiç bilemedim. muhtemelen her hastanede de kapsamı farklıdır yaa.