Hatice4136 arkadaşlar dün erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı bugün yaptım negatif oldu üç gündür adetim geçiyor bugün kan verdim inşallah kan pozitiftir başına böyle bir şey gelen varmı? hamile olduğunu öğrenen veya öğrenmeyen ?
Bengo Hatice4136 ben ne zaman erken gebelik yapsam negatifti en son kaset yaptım çift çizgi çıktı şok olmuştum hatta testler çok fark ediyor hatta bana burdakilerin çoğu kaset testin markadan markaya farklı olduğu benimkininde hep sıkıntılı çıkardığıydı dilerim kan testini pozitiftir bizide haberdar et kızzz 😂
fairytale_ Hatice4136 pembe kapaklı erken gebelik testi daha iyi bence ben onu yapmıştım tâbi öğrendiğimde 1 buçuk aylık hamileydim🥲😍
Yusufayazin__annesi Hatice4136 artimed çoğunlukla yalancı pozitiflik gösteriyor benim kaç kere öyle oldu cunku
Bengo Hatice4136 çünkü benimde normalde hep 0.200 falan çıkardı bir gün 1.2 çıktı çok ümitlendim 1 hafta sonra 96 çıktı
2princessmother Benimde ilk gebelikte 2 gün gecikmeyle idrar çift çıkmıştı kan 1.47 çıktı Birkaç gün bekledim yeniden kan verdim 347 oldu ☺