BurcuY Ozlemsvr Selinnnce Senbibak teşekkür ederim kızlar af edersiniz makat kaşınmasıyla anladım sonrasında dışkıda gördüm zAten çok rahatsız edio aşırı kaşıntı oluo 😔
Ozlemsvr BurcuY ayy hareket mi ediyor? Çok geçmiş olsun ya valla kötuymus. Ama canım doktorun bir ilaç vermesi gerekmez mi?
BurcuY Ozlemsvr evet hareket ediyorlar iğne gbi batıp duruo makata verdi kuzum da sanki bitmicek gbi 😢
Esn BurcuY kavrulmamış kabuksuz yedim bi arkadaş yazmış süt içme diye. Bende içmedim o dönem çünkü kurtları besliyormuş. Hamile kalmadan önce kullanmıştım ilaç. Hamileyken doktoruma diyemedim utandım🤷♀️
Ozlemsvr Esn utanılacak birşm şey değil bence canım. Artık hazır gıdanın çok olduğu bir dönemde yaşıyoruz o yuzden ne kadar dikkat etsekte yakalanma olasiligimiz yuksek, doktorun bu durumla çok.karsi karsiya kalmıştır zaten.. Ihmal etme kendini..
Ozlemsvr BurcuY biraz çekersin vücuttan atana kadar. Öncelikle bol su iç. Bir de arkadaşların tavsiyelerine uy bakalim hem doğal şeyler bir şey olmaz..bakalim ıyi gelir insallah üzüldüm.. 😕
Chanelmom BurcuY kabuksuz kavrulmuş kavrulmamış fark etmez. Geçmiş olsun. İç çamaşırını muhakkak ütüle, hatta iç çamaşırlarını(alt) kaynar suda beklet.