Direnberxx Merhaba! Dort haftalık gebeyım ve üç gundur çok şiddetli diş agrısı çekıyorum diş hekımıne göründüm kanal tedavı sart dedı ama bebegın üç aya kadar organları oluşuyo o yuzden müdahale edemem dedı parol la idare et dedı kı parol en fazla on dakka kesıyo agrısını dün gece sabaha kadar sarımsak koyarak ıdare ettım . Lütfen soyleyın gebelıgın başındayken diş ağrısı çeken oldu mu ne yapmalıyım bana fıkır verın lütfen 😔 bide agrıdan bişey yıyemıyorum bu saat olmuş daha lokma yemedım
Ast19 Direnberxx canım bende 4 haftalıkken diş agrım vardı kendi kadın doguma göxüktüm yaptırabilirmisin dedi kanal tedavisi kafçgıda yazdı ben dişciye gittim kagıdı verdım yaptırdım
Gizem_miros Direnberxx allah yardım etsin canım ya ama doktor doğru diyor ilk 3 ay vermiyorlar ilaç organlar gelişiyor allah müdafaa yani inşallah hemen geçer
Kubraygun Direnberxx bende senin gibi çektim ilk haftalarda yirmilik dişimdi birde tuzlu su gargara yap yada karanfil koy ben doktoruma sormuştum çektire bilirsin demişti morfin hariç başka iğne vursun diye 14 haftalıkta hamileyim şimdi
Direnberxx Ast19 ama bebege zararı olur dıyede cok korkuyorum doktorum yaptır desede ben kararsızım . Pekı senın nasıl yaptılar bebege bı zararı oldu mu yada normal kanal tedavisi mı yapıldı
Ast19 Direnberxx normal kanal tedavisi yaptırdım ben canım allaha şükür bişey olmadı sağlıklı cocugum ama sen kendi doktoruna danış gene