000_gulay Kızlar selam ilk gebeliğimi öğrendiğimde kesem 5 haftalıktı doktor 2 hafta sonra gel kap atışlarına bakalım dedi fakat randevu bulamıyorum randevusuz gitsem bakarlar mı acaba
EceNaz26 000_gulay ben acil gitmem gerektiğinde icerden kase veriyor giristen kayit acilip aliyordu boş ara kalınca
Alone 000_gulay nerede olduğunuza ve hangi hastahane olduğuna bağlı. Mesela bizim burda kesinlikle randevusuz bakmıyor gitttiğim hastane
Gamze_gamze 000_gulay doğumda sürekli gideceğin doktorunsa sıra bulamadım de bakıyorlar. Ama sabah gitme çok kalabalık oluyor öğleden sonra 3 gibi hafifliyor
000_gulay EceNaz26 yani şimdi gittiğimde doktora görünüp durumu belirticem kaşe alıp sıra alıcam dimi bende
000_gulay Alone Antalya şehir hastanesine gidiyorum özelde ki doktorum bu hastaneye geçmiş zaten bu 3. Gebeliğim
sutlukahve_ Ben bazen randevu bulamadigimda doktoruma gidip söylüyordum kağıt verip sıra alıyordum gecelere veriyor normal hastalara vermiyor ama
EceNaz26 000_gulay öyle yapar sizede büyük ihtimal çünkü önemli bisey de olabilir diye benim doktorum hep alıyor herkesi sadece çok bekleyebilirsin
Alone 000_gulay ben ankaradayım. Bilkent şehir hastanesinde randevusuz bakmıyorlar. Ama istersen sabah çok erken gidip şansını dene belki orada sistem farklıdır. Bazı hastaneler sabah erken gelince alıyorlar
sutlukahve_ 000_gulay doktora bağlı bisey ama muhtemelen bakar ama sabah erken git benim doktorun hep erken gelin diyor
000_gulay Gamze_gamze evet diğer 2 gebeliğimlede bu doktorum ilgilendi durumumu da biliyor hep belirli haftaya geldiğinde bebeklerimi kaybettim bu son şansım zaten burdada kalp atışı belirli bir haftada durursa genetik araştırmaya alacak yarın çok önemli 🥹
Damlaozzz 000_gulay Sabah erken gidin randevusuz hastada alıyorlar hep ekranda görüyorum ama erken gitmeniz gerekiyor fiş almanız için
iremd-1798 000_gulay sabah çok erken gitmeniz gerekiyor. Mesela ben sabah en geç 8.40 da hastanede oluyorum girip durumu anlatıp rica ediyorum sıra almam için kağıt veriyorlar. Sıramı aldığımda da sabah yoğun olmadığı için kısa süre de giriyorum.