Mihrimah Hanımlar merhaba 20+3 teyim bulantım hic olmadı toplamda 7 kilo aldım suan sizce fazla mı sizler kac kilo aldınız bir diyetisyenle devam eden var mı gebelik okuluna giden nasıl bir beslenme önerdiler varsa
elif475475 Mihrimah iki arkadaşım da ikiz doğum yaptı 12 kilo almıştı. İkizde diyetisyen öneriliyor diye biliyorum. İkisi de çünkü diyetisyen sayesinde az almış. Ben tek bebeyle 18 almıstm 🤦🏻♀️
Twobabymom2 Mihrimah canım ben 25 haftadayim tam 15 kilo aldım inanır mısın doğru düzgün yemek bile yiyemiyorum tempolu çalışma hayatım var doğru düzgün yemek yeme firsatm olmamasina rağmen 15 kilo aldım ben kendim için sıkıntı yapmıyorum zayıflar veririm ama inşallah bebeklerim için sıkıntı olmaz çift yumurta ikizi iki kız bekliyorum birde karnımın üstü taş gibi oluyor
twn_babymom Mihrimah sizde sanırım doğum yaptınız tecrübelerinizi yazarsanız bizede fikir olur sağlıkla büyütün bebeklerinizi
Mihrimah ftetcdr birden bire 2 haftada arttı cpl yürüyüş yapamıyorum bundan spnra imsalşah baslarsam iui olur
ftetcdr Mihrimah kilolu değilseniz gebelik öncesinde problem yok gibi görünüyor çünkü bu haftalarda tek gebeliklere 2.5-5 kg alınması öneriliyor
Mihrimah ftetcdr 63 ile hamile kaldım suan 70 im 2 haftada birden cıktı karnım ic karnım genis cok büyümedi ama 7 kilo fazla geldi gözüme bi an ikiz plunca cok mu plansız artar diye korkuyorum ilk gebeliğimde 16 -18 arası almıstım bi sorun yasamamıstım ama
Mihrimah Twobabymom2 yaa masallah allah hayırla kucagımıza almayı nasip etsin benimde cift yumurta ikiz kızlarım bende kiloyı degil de bebeklere zarar eder mi pna korkuyorum insallah doktor bisey demiyorsa sorun olmaz insallah bisey olmaz dedi bugün doktor da
twn_babymom Twobabymom2 doğum yapmış olmalısınız bende çift yumurta ikiz kız bekliyorum sağlıkla büyütün inşallah 🙏🏻
busraonerr Ben de 170 boy 58 kilo ile gebe kaldım şuan 16 haftadayım 61,85 im .Bana sorarsanız daha yavaş almalıydım ama çok yemediğim hatta eski hayatıma göre yeme düzenimde bir değişiklik olmadığı halde bu kadar oldum .Üzülüyorum ama yapacak birşeyim yok