umycnr94 Bizde 18 hftaligiz kızım olcak Rabbimin izniyle ♥️ hareketlerini minik minik hissdyorum ama hergun değil sıcaklar mahvediyor 22 Kasım gorunuyor doğum hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza 💗
nununundunyasi kuzeymom__ aiiyy maşallah epeyce hissediyoruz anlaşılan 🌸 benim dünkü muayenemde plasenta anterior oldugunu öğrendim herhangi bir zararı yok ama bebeğin önünde durduğu için hareketleri biraz daha geç hissedecekmişim 🥰 hissetmenin keyfini çıkarın 🥰
kuzeymom__ nununundunyasi Yaa hemde nasııl hele ki şu son bir haftadır geceleri karnımın bir tarafı şişiyor ayaklarını dayıyor taş gibi resmen dokunuyorum çok garip bazende öyle bir vuruyor ki olduğum yerde irkiliyorum dayak yiyorum 20 cm lik cüceden 🤭🩵 Kuzeniminde sizin gibiydi ama hiçbir sorun çıkmadı şimdi gün sayıyoruz doğuma çok şükür sağlıklı o da hareketlerini geç hissetti sadece sağlıklı olsunlar da hiçç problem değil 💖🌸🌸
nununundunyasi kuzeymom__ ay hahah çok tatlısınız, çok tatlı 🥰🥰 evet tek olumsuz yanı hareketlerini geç hissetmemiz, sağlıklı olduğunu öğrendikten sonra bi içim rahatladı ki sormaayınn 🥰
kuzeymom__ nununundunyasi ay o sizin tatlılığınız ya 🌸💐💖 O kadar sağlıklı ki hemde maşallah 5-6 güne doğacak prenses sizde merak etmeyin 😍
Eluskonunannesi 1boy1girl 17+5 teyiz İkinci bebeğim olacağı için hareketleri geçen hafta hissetmeye başladım çok şükür. 28 Kasım gözüküyor doğum erkek olacak inşallah 💙
Lilamorr06 Tictack elim karnımda değilken pıt pıt busey attı. Bağırsak hareketi gibi ama sonra baya çoğaldı. Bi kaç kişiyle konuştuğumda bebek hareketinin olacabilecegini söyledi.
kardelen54 @1boy1girl Benim de 19+3 güzel gidiyor çok şükür hareketlerini hissetmeye başladınız mı ve bu zamana kadar kaç kilo aldınız
Aysegll12 kardelen54 pek ayırt edilmiyor sanki ilk olunca ama ufaktan hissediyorum ben artık🥹4 kilo aldım ben
nununundunyasi kuzeymom__ oy maşallah 🌸 daha ne olsun ya sağlıkla gelsin bunu duymak daha da iyi hissettirdi 💓
Aysegll12 Bizde bugün 19.haftaya girdik ufaktan hareketlerini hissediyorum artık galiba🥹🥹Kasım 25 gibi görünüyor doğum hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza💓💓
kardelen54 Aysegll12 anladım. Bende 3 gune kadar ayırt edemiyordum ama son üç gündür acayip hareketli özellikle sabahlari ve aksam saatleri kiloda 17.haftaya kadar almamıştım ama su an 1,5 kilo aldım ama ben normal bi kiloda hamile kaldım