Gulll00 Sürec nasil ilerledi memnun musunuz? 29 haftaligim. Yarin ilk kez muaneye gidecegim. Randevu bulmak cok zor oldu. Dogum icin ozel istiyorum 2.sezeryanim olacak ama 30 bine yakin fiyatlar. Cam sakurayi cok duydum nasildir bilgim yok. Dogum yapabilmem icin kac kez muane olmam gerekiyor. Bir şart var mi? Odalari nasil tek kisilik secebiliyor muyuz ek ucret karsiligin da?
Msydn6 Gulll00 aramalardan bakın 2 gün evvel biri doğum yapmıştı çok memnundu bende 3 sene önce doğum yaptım çam sakurada bende memnundum şuan yine orda yakipliym 2 haftam falan kaldı sezaryen olucam
Mine-tayfun Gulll00 ben son 1 ay her hafta gittim 4 doktor gördüm hepsinde çok iyiydi doğuma gelicek olursak kontrole gittim suyum azalmıştı bebeğim makat gelişti hemen zorunlu sezeryana alındım beni odaya çıkardıklarında bütün odalar boştu ben en sondaki tek kişilik odaya alındım hijyen konusunda tertemiz di hazırlandım doğuma götürüldüm doğum da herkes çok iyiydi yaptıkları her işlemi anlatarak doğuma hazırladılar ve uyuttuktan sonra ameliyat başladı çok güzel di herşey odama geldim sürekli kontrole gelindi bebek için de benim içinde sürekli ben onları çağırıp durdum şu sıkıntım var bu sıkıntım var diye hiç surat asmadan defalarca yardımcı oldular her bakımdan çok memnundum özelden farksız olduğunu düşünüyorum
Tugbacim34 @Gulll00 ben kontrole oraya gidiyordum bir ara ama birkaç doktoru suratsız. Diğerleri içi birşey diyemem, tek kişilik oda seçemiyorsunuz şansa denk gelirse eğer alıyorlarmış. En az üç kontrol şartı var doğum için
Berivan6565 Tugbacim34 cnn ben iki kere detaylı ultrason için oraya gittim şuan doğuma oraya gitmeyi düşünüyorum alırlar mı acaba 38 haftadayım şuan en yakın 11 gün sonra randevu var
Tugbacim34 @Gulll00 olur olur. Seninle aynı haftadayız. 15 güne bir muayene al git. Zaten son haftalar iki güne bir çağırıyorlar nst için
Mervee96 Tugbacim34 iki güne bir nst ye mi çağırıyorlar ? Bende orda doğum düşünüyorum ama evim uzak eşim görevde sürekli gidemem ki acaba nasil oluyor
Gulll00 Msydn6 sezeryana asistan mi yapiyor yoksa doktor mu. Bi de 3 gun degil de 1 gun kalsak imza atip ciksak olmaz mi
Mervee96 Msydn6 merhaba doğum yaptınız mı nasıl geçti doğumunuz muayene sıklığı nasıl oluyor sürekli nst için mi çağırıyorlar benim evim uzak eşim görevde eğer öyleyse bana uymaz
Msydn6 Gulll00 uzman doktor ve ekibi giriyor sezaryene bir gün kalmayada bilemiyorum onu görüşmeniz lazım genelde anne ve bebek değerler normalse çıkışa izin veriyorlar diye biliyorum
Giiizem Berivan6565 gebe 1 polikliniği baıyo randevusuz cnım senn zmanın gelmiş ben doktra sordum o sölemişti
Tugbacim34 @Berivan6565 canım sen direkt acilden gir çünkü haftan gelmiş ama acilden önce kadın doğuma git saat yedi gibi orda ol. Tek seferlik randevusuz bakılıyor diye biliyorum inşallah yanlış bilmiyorumdur
Arsell Kızlar yarın gün almaya gidicem ben de sakurada. Nasıl oluyor, önce muayene, sonra nst, sonra yeşil alana yönlendirme şeklinde mi???
Tugbacim34 @Mervee96 kız ben onu lafın gelişi söyledim. Yani son haftalar da bir hafta da bir giriyorsun nst ye sanırım. Benim de evim uzak kaldığı için özelde yapacağım doğumu. Ay son günler nasıl gideceksin tek başına canım sen eşine söyle bir şekilde ayarlasın
Mervee96 Tugbacim34 hmm anladım bende bilmediğim için bu hastanede nasıl oluyor 😂bende çok kararsızım yarın 31hafta oluyoruz şimdiye kadar iki kere gittim muayeneye hadi doğuma kadar bikac kere daha giderim ama sürekli de gidemem bilenler varsa yazsa keşke
Msydn6 Mervee96 merhaba evet doğum yaptım 15 gün oldu muayene önce ayda bir son haftalarda haftada bir şeklinde oluyor
Tugbacim34 @Mervee96 vallahi ben en son bir ay önce gittim. Şuan 34 haftalığım. Sanırım 34 den sonra iki haftada bir çağırıyorlarmış nst için. Çam sakurayla alakalı çok post var. Bir araştır istersen illaki bilgi veren birisi olmuştur