mmedinestlms Kızlar bir şey soracağım başınıza geldi mi ? Kafam karıştı akşam erken gebelik testi yapmıştım markası day’s doctor çift çizgi çıktı emin olmak için elimde yedek olan başka bir marka prodoctor erken gebelik testi yapmıştım onda da negatif çıktı
ezgickm mmedinestlms valla canım bende de daha önce iki kere pozitif çıktı ama regl oldum şuan da üç tane test yaptım silik çıktı hepsi yinede inanamıyorum yani o kadar dengesiz bir durum ki 😟
ucigdem mmedinestlms Adetim 4 gün gecıktı dün test yaptım negatif çıktı ay sonuna kadar beklicem olmadı kan testi vericem
Mom6535 mmedinestlms aynı şey başıma geldi ama benim testim artımed testti diğerlerine göre daha iyi dedi evzaneci normal kaset artımed 10 lira iken bu 20 lira idi güvendim aldım biri pozitif çıktı anında silik çizgi olarak biri negatif kafamda deli sorular bat yarın bekleyip görücez
Helenaaa mmedinestlms bende dün akşam days doctor yaptım çift çizgi çıktı ama kan negatif yani böyle saçma testleri piyasaya sürmeleri çok ilginç
mmedinestlms ezgickm ezgickm benim ilk gebeliğim de üzerine adet gördüm canım değişebiliyor ama ben düşük yaptım ilk gebeliğim de hep silkti testler çok nadir çıkıyor net görüntü hastaneye gittim hamile olduğumu öğrenmiştim istersen bi kan ver senin hep pozitif çıkmış dediğim gibi çok nadir oluyor hamilelikte adet görme
ezgickm mmedinestlms ya ben perşembeye tekrar test yapayım öyle gideyim diyorum görüntü yüklemeye çalışacağım bakar mısın
mmedinestlms Ilona benim daha gecikme Yok ama ufak Ufak belirtiler var o yüzden sordum başına gelen oldu mu diye
mmedinestlms ezgickm ezgickm test çubuğunun üzerinimi çıkarttınız eğer öyleyse değil gibisiniz hastaneye gidip kan vermek daha iyi net çözüm alman için
mmedinestlms ezgickm benim bildiğim o küçük çerçeve içerisinde çift çizgi olması lazım sizinkiler biraz dışarı kenarda Kalmış gibi en güzeli kan testi verin siz 💐
ezgickm mmedinestlms aa yok canım içinde kalıyor yine ben sadece resimde parlamasın diye söktüm teşekkür ederim inşallah vereceğim iki gün sonra🙏🌸