elmarmut_1 Cinarbt son adetime göre 13+0 haftalık aşşırı koku hassasiyeti ve bulantılı geçiyor maalesef çok yoğun duygu değişikliği yaşıyorum genel olarak sinirli ve asabiyim 🥹 Allah’ım sağlıkla hayırla kucağımıza aldırsın inşallah☺
Elanurakgun22 Cinarbt 11+3 bende bi gün farkımız var kasılmalarım oluyor ara ara bide yemekten sonra miğdem çok rahatsız oluyor gaz dolu içim sürekli sade soda içmeden rahatlayamıyorum ama bebeğim için çektiğim acının canı sağolsun herşeye katlanırım o iyi olsun yeter 🥰
Havvabektas Cinarbt 12 haftalık olduk çok şükür Perşembe kontrolüm var Allah kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Cinarbt MiracAlpinveUmutunAnnesi o dönemde miğde bulantısı çok olmuştu bende sonra geçti inşallah sende yoktur
Ahmerrr 11+4 benim de 2.gebeligim şuana kadar iyi gidiyor ilk gebeligim çok zor gecmisti 4 ay mide bulantısı yasamistim
Cinarbt Elanurakgun22 ayy evet bir gün aramız o bende de oluyor afedersiniz genirme çok oluyor sağlıkla inşallah kucağımıza alırız
Orkay 8+1 bu aralar gaz sancım var, yoğun mide bulantım var ama bu güne kadar hiç istifa etmedim. Kökü hassasiyetim çok fazla 🥰
Aybars_34 11+4 haftalığız 2. Gebeliğim çok zor geçiyor aşırı bulantı kusma yorulmuş yılmış durumdayım . Sizler ne durumdasımız 🥺
Cinarbt Aybars_34 11+2 benim ilk 2ay çok bulantım vardı geçti şükür darısı sana inşallah benimde 2. Gebeliğim
Yeniyeniden Cinarbt 8+4 günlük şükür kalp atışını duyduk yatarak evde 10 gun rapor verdi bana çok hareket vermedi biraz riskli gebelik benim sanırım olmadi heyet raporu çıkarcaz dedi
Cinarbt Yeniyeniden anladım inşallah sorun olmaz benimde riskli böbrek sıkıntım var inşallah sağlıkla alırız kucağımıza hangi doktora gidiyorsunuz
Aybars_34 Cinarbt aminn inşallah benımde hem bulanıyor hemde sürekli istifra ediyorm perişan oldum normal hayatıma dönmek istiyorum
Yeniyeniden Cinarbt ben bursads pembe mavi hastanesine gidiyorum orda feride hanim var yoksa nevin hanima
Havvabektas Cinarbt benim 12 haftalık oldu ben yoğun kanama geçirdim Perşembe kontrolüm var inşallah herşey yolunda Allah hepimizin sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin
Yprkk Cinarbt 11+0 olduk bugün. Aşırı şişlik oluyor ben de . Özellikle nöbetlerde dengesiz beslenme ve uykusuzluktan sonra ekstra şişiyorum sanki 🤷🏼♀️