karaguzelirem_ Selam kızlar evim dubleks bu yüzden hem evde kullanmak için hemde bazen dışarı annemlere kalmaya gittiğimiz de kullanmak için bi kamera arayışındayım kullanıp memnun kaldığınız markalar varsa yazar mısınız? Şuan için sıklıkla önerilen weewell var aklımda ama size de danışmak istedim
minnosbirkiz karaguzelirem_ bebevo Vm903 çok güzel, wifiye gerek kalmadan direk kullanılabilen bi model
Damlaozzz karaguzelirem_ Canım ben kedim için almıştım xiaomi marka bebek için kullanmaya başlıcaz şimdi bakabilirsin uygun fiyatlı güzel bir ürün
Melikeky karaguzelirem_ tp link tapo almıştım ben wifi ile çalışıyor ama görüntü kalitesi sesi falan çok iyi karanlıkkende çok güzel görünüyor odada bi hareketlilik falan olunca da bildirim geliyor
minnosbirkiz Liebeeisst ben henüz satın almadım, arkadaşlarım için araştırmıştım, şuana kadar çevremden 3 kişi satın aldı ve hiç bi şikayetleri yok, bi kaç aya bende aynısından alıcam, haftamın biraz daha ilerlemesini bekliyorum
xhbgns karaguzelirem_ Anker eufy security 360 aldık evde kullanıyoruz ama biz wifi ile çalışıyor gayet memnunuz anında bildirim geliyor çok hassas sesleri vs güzel iletiyor. İngilizce yalnızca uygulaması temel ingilizceniz bile varsa rahat kullanılırsınız.
Crnsln karaguzelirem_ Motorola benim evimde dubleks o yüzden her yerden çekmesi açısından bunu tercih ettim hem kendi ekranı hemde telefondan bakabiliyorsunuz
Niloyaaaaa Bende hem kendi ekranı olsun hem telefondan bağlanabilelim istiyorum çünkü bebek uyuduğunda ekrandan ona bakarken bir yandan telefonumda işlerimi halletmek kafa dağıtmak isteyebilirim diye düşündüm ama neyi alacağıma karar veremedim 🤔
MorKelebek54 Niloyaaaaa benim ki oyle bende oyle istedigim icin motorola pip1510 modelini aldim ama fiyati biraz yuksek ben alirken bu kadar oahali degildi 5 bine almistim ben suan 9 bin civar. Bakicaksaniz ebebek uygulamsindan bakin trenyoldaki fiuati nedense cok cok yuksek saticiya oek guvenemedim fiuati yuksek oldugundan (30 bin yazmislar trendyolda😒)