4949zilanerturk melekmi22 ayyy kendimi buldum aynı ben 37+5ten selamlar 11 temuz gözüküyor bakalım 😂😂😂
4949zilanerturk melekmi22 Kız yemin ederim aynı rap gibi yazmışsın Bunlar çok güzel bir şarkı olur😂😂🤣🤭
Kocc10 Minikannsi evet kullanıyorum sabah 2 akşam 2 alıyorum düştü biraz ama yinede kontrol aşamasında yarın kontrolüm var bakalım ne olcak
Zeynt Haticemika ayaklarım ve ellerim hareket ettikçe cildimdeki gerginlikten acı duyuyorum bi damar varmış ona baskı yaptığı için bebiş dolaşım sistemi zayıflıyormuş son aylarda ödem tutması normal miş ben çok tuz tüketmiyorum su içiyorum dinleniyorum ama yine de ödemliyim artık sıcaklarla da zorlanıyorum doğurmak istiyorummmm korkuyorum da 👀🙄🫠 annelik sorumluluğundan eski bedenime dönemeemekten doğumdan herşeyden korkuyorum aşırı huysuzum 😭🥲🥲🥲
nur1824 Çok korkuyorum… Kendimden değil de bebeğime bişey olacak diye. Eşimle aramda kan uyuşmazlığı var sarılık ihtimalı var. Çok korkuyorum çok…
Rabiul nur1824 benimde kan uyuşmazlığım var Allahın izni ile bir şey olmaz. Annem ile babamda da var bende ve kardeşimde de sarılık olmadı
Dlar YaseminU benim 2. Hamileliğim haftamız aynı canm inşallah sende belli olurda en azından bilirsin
feyzabilgnn 37+1 olduk, sağa sola dönememekten uyuyamaz olduk ama olsundu 🥰 Doğum tarihimizi de aldık, heyecanla bekliyoruz kızımızı 🫶🏻
nur1824 Rabiul peki Rh uyuşmazlığı mı yoksa ABO uyuşmazlığı mı var? Bizde ABO uyuşmazlığı var benim kanım 0 pozitif eşimin de AB negatif. Çocuk A ya da B olursa kan uyuşmazlığından sarılık olabilirmiş. Çok korkuyorum 🥺
Sedaildemnaz Rabiul Hindistan cevizi yağı ile baş parmak kullanarak yapılıyor saat 3 ve 9 yönünde perinenin esnetilmesine dayalı bir masaj. Vajinal doğum esnasında yırtılmayı önleme ve epizyotomi yapılmaması için esneklik kazandırmak amaçlı tavsiye ediliyor. YouTube da anlatım videolarını bulabilirsiniz. Her gün 5 dk yapılması ideal ama ben 90 saniyeyi aşamadım henüz
Mlk_26 Rabiul durumlar kötü bebeğin kafası dönmemiş hala 39+3 de alalım dedi çok korkuyorum sezeryandan psikolojim alt üst oldu resmen napacağım hiç bilmiyorum
Rabiul Mlk_26 neden korkuyorsun canım? Benimki dönmeye çalışıyor dönemezse bende sezaryen olacağım aklımda da normal veya sezaryen olarak düşüncem yok hangisi olursa hayırlısı olsun
Sedoli34 nur1824 hiç ağlama güzel şeyler düşün çünkü kucağına aldığında herkesin dediği şey bitiyormuş suan psikolojik olarak çöküntüye girmemeli güçlü olmalıyız bize ihtiyaçları var