Rabiul kuzum boyle yorum okadar çok görüyorum ki o bunu yazınca fikirlerim değişmiyor ne istediğimi biliyorum sonucuna da katlanıcaz bi can çıkıyor içinden hepsi zor. insanlar normal diye diye diye direte direte maf oluyolar kendilerini yoruyolar 😂 birincisi herkes kendi bünyesini yapabilceği yapamicağı şeyi bilir o kasma kendini diyince benim tüm kasmalarim duruyo mu sence ikincisi benim arkadaşım normal doğurdu alttan dikisleri yuzunden kendine gelemedi dikişi tutmadi 2 ay oldu tekrar dikis attiricak herşeyin bi zorluğu var sezeryanı öcü gibi görmekten sıkılmıyor bu insanlarla laf anlatamazsin ben sezeryan yaparim iyi olurum o normal yapar kendine gelemez ya da ben sezeryandan kendime gelemezsken normal yapan kendine çoktan gelmiştir ayırt edemiyolar herkes farklı herkesin acı eşiği farklı herkesin doğumu kendine özel, kimse bunu anlamicak herkes herkese bi çatala otur soktur sokan sokana diyo anca sokturmuyorum abi 😂 7 kat kesilmek bana daha cazip geliyor onun tabiriyle ozaman. Boşversene 😊