1prensesannesi__ deryaa_milena ben elbise olarak almadim alt üst pijama ve sabahlik olarak 3lu takim aldim elbise daha rahat diyolar ama bende kiloluyum zaten elbise giyersem pişik olurum hep 😅
deryaa_milena 1prensesannesi__ ben de sadece düz bir elbise alacağım galiba pijama reyonlarında var ev içinde de giyerim dedim hem bir de üçlü takım alacağım
Gmom deryaa_milena lcwaikiki de su an var ben aldım çok güzel geldi kumaşı boyu çok güzel. Kaçık yaka kendinden desenli kısa kollu gecelik yazın çıkar 500 tl. Sabahlığı da var şal yaka düz uzun kollu hamile sabahlık yazınca da o çıkıyor 600 tl.
Gmom Bir de suwen vega yazınca çıkıyor alt üst pijama takımı var dün aldım indirim vardı 750 tl idi. Şu an 950 ye yükselmiş ara ara bakın indirim oluyor. Şık bir şey isteyenler için de güzel bi model
Deletedmom_110 deryaa_milena bence gerekli değil ben fotoğraf çekilmek için aldım ama ağrıdan acıdan aklıma gelmedi😂giymedim bile o an hemşireler pijama giydirmiş 😂😂nasipse ikinci bebeğimde giyip foto çekilmek istiyorum üstüne dantelli başörtüsüne kadar aldım 🌸
deryaa_milena Deletedmom_110 iyi yapmışsınız güle güle kullanın içinizde kaldıysa iyi ki almışsınız 🤗😇
B_u_s_ra Dün sezeryan oldum ve elbise gecelik çok kolaylık oldu bende almayacaktım son anda alayım dedim iyiki almılım kanama falan kontrol ediyorlar o durumda pijama çıkart giy daha zor olacak
surprizbebe deryaa_milena ben ilk doğumumda alt üst ve sabahlıklı takım almıştım ama onu eve gelince giydim. Hastanede elbise şeklinde gecelik giydim çok rahat ettim. Hatta ben onu hamilelikte lcw den almıştım yaz aylarında hep onla yattım rahat rahat.doğumda da onu giymek nasipmiş
4949zilanerturk deryaa_milena bence gerekli değil canım benim de ilk gebeliğim lohusa takım falan almadım 2 tane pijama takımı aldım Alt üst önü Düğmeli Bir tane de rahat etmek için uzun gecelik alabilirsin❤️
Merve171214 deryaa_milena bence gerekli değil ben alt üst normal pijama takımı aldım iki doğumum da emzirirken de zorlanmadım