Umudum1903 bende 2. Doğumda spinal sonrası anestezi yan etkilerini yaşadım. Eve geldiğim günün gecesi dayanılmaz baş ağrısı oldu kesinlikle oturamadım. 15 gün boyunca sürekli acilde serum verdiler. Doğumuda fulya acıbademde yapmıştım. Meğerse anestezi yaparken omurilik sıvı kesesini delmişler. Amerikan hastanesinde nöroloji doktoruna gittim ve emar çektiler. Orda da belli oldu. Kesinlikle serumla parolla geçecek birşey değildi. Kan yaması diye bir işlem yapılabileceğini söyledi doktor. Sonra acıbademe geri gittik ve acilde hala sizin birşeyiniz yok dinlenin kahve için bol bol dediler… neyse kadın doğum doktorumunda onayı ile başka bir anestezi doktoru bana söyledikleri işlemi yaptı. Belden epidural iğnesi yapıp ilaç yerine kendi kolumdan kan alıp verdiler ve yemin ederim 3 dk içinde ne ağrı ne yan etki ne başka birşey hiçbirşey kalmadı. Sedye ile gittiğim hastaneden ayakta koşarak çıktım. Bu kadar yazdım kusura bakmayın belki sizinde böyle bir durumunuz olabilir lütfen ihmal etmeyin eğer uzun süre geçmezse mutlaka düşünün 🙏🏻