ezgickm Kızlar biliyorum henüz çok çok erken ama hislerimi kontrol edemeyip test yaptım birisi sabah birisi şimdi yapıldı. sabah olan üstteki ve hayalet çizgi görmüştüm sanki şimdi yaptığım daha bir belirdi gibi 😵💫 ben mi yanılıyorum siz görüyor musunuzzz
minnosbirkiz ezgickm altta ki testte gölge gibi görüyorum sanki ☺️ süngerin en ucunda ki çizgi fazla idrardan oluyor genelde, gününüz geçtiyse kan verin isterseniz
ezgickm Busekrtl ya çok değişik duygular içindeyim 🥹 plansız bir durum ve daha emin olamamak beni iyice şaşırtıyor biran önce adet günüm gelse de netleşse istiyorum 🥹 istememek değil kesinlikle ufak bir şok🥺
Busekrtl ezgickm Direk kan ver bence ya bekleme bile insan cidden bir tuhaf oluyor 🤭 Ben adete 4 gün kala yapmıştım testi çıkmıştı, direk kan verdim 113 tü.
ezgickm minnosbirkiz günüm geçmedi daha var aslında ben sadece panik oldum on tane olsa yapıcam herhalde tutamadım kendimi😀 yani gaz, ara ara regl sancısı gibi sancılar ve kuyruk sokumu ağrısı yaşıyorum onlardan şüphelendim
ezgickm Busekrtl tamam canım en kısa zamanda vereyim bari bir oğlum var 2 yaşında🥹❤️ Erken uyanırsa sağlık ocağına gideyimm
minnosbirkiz ezgickm ozaman regl gününüz gelince yada 1-2 gün geçince kan verin, sonra bida bida uğraştırıyorlar takip için 😁 yüksek bi betayla öğrenince daha iyi oluyor, son bi kere daha kan verip kese görmeye gidersiniz inşallah 🙏🏻
kubccc61 benimde bu gebeliğimde içime doğdu sanki reglime daha 5 gün falan vardı yapmıştım silik çizgi çıkmıştı . kadınların hissettiğini düşünüyorum açıkçası inşallah hayırlı olur güzel haberler alırsınız 🥰❤️❤️
ezgickm kubccc61 evet ya🥹 ben oğluma hamileliğimi 3.5 haftalık reglime 10 gün varken hayalet çizgi 8 gün kala da baya silik çizgi ile öğrendim. Şimdi onda çok erken olunca bunda da sabırsızlanıyorum🥹🥹
ezgickm @kubccc61 @Busekrtl @minnosbirkiz Ya bu sabah yine yaptım aynı belli belirsiz ama yoğun belirtim var 🥺
Busekrtl ezgickm Fotoğrafta göremedim ama belli belirsiz çıksa bile zaten hamilesindir çok yeni olunca silik çıkıyor illaki. Birde bana kalırsa erken gebelik testi yapma şu normal olanlardan yap eğer bu erken gebelik testiyse. Çünkü benimki asıl normalinde daha net bir çizgiyle belli olmuştu.
kubccc61 ezgickm canım bende erken gebelik testinin bi işe yaramadığını düşünüyorum. paylaştığım fotoğraflar aynı gün . erken gebelikte belirgin değil ama ucuz testte hemen çıkmıştı 
ezgickm Busekrtl öyle miii tamam canım iki gün sonra onu yapayım bari😅 eczacı noluyor diyecek artık😅😅