N_3637 56 kilo ile hamileliğimi öğrendim hayatımda hiç 60üstü olmadım 🥲 ya çok kilo alırsam korkusu 🥲🥲
Melisarsss Alparslanmom__ bu nası oluyor ya🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ cok zayıftım 48 kiloydum ama hiç yemek yemezdim daha dogrusu yemekle aram hiç yoktu 16 kilo aldım🙄 34+6 yım sanırım hamilelikten önce kilo alacagım icin yemedigim için hamilelikte yüklendiö yemeklere😂🥹 doktorum kilo alımın normal hemen eski kilona dönersin dedi bakalım
buseyusuf27 Sbhakcnn kızımda 20kg almıstım coğu ödemdi smdi oğluma gebeym son 10 gun kaldı 16kg almısım 😁🤗
buseyusuf27 boraninannesi_ vala kızımda 3 ayda 40a düştüm tekrar bn bıdr bekarken kortızon tedavısı gordm kılo almak ıcın ama ıse yaramadı 😁 azcık kalaydı kg ıyıdı valla cok zayıfım 34 beden gıyorm xs flan yanı 🤣 esımın tarafı yemek yemıyon mu sen hıc dıyor her sene gıdınce vala yesem yakıyorö cnku durmyorm yermde evde dort donyorm hep
Z_ulall Sbhakcnn sizden hiç jelimsi kvamda su geldimi ya bende dün akşam oldu hastaneye gittim açılma felan yoktu ama nst biraz kasılma vardı