Mercimekannesi45 bilgeeS çok aşırıya kaçmadan canının çekmesini geçirecek kadar olabilir ama fazlası zarar diye biliyorum
TwoPearls bilgeeS Ben doğumdan bir hafta sonra yemiştim çıldırmıştım ciger diye doktorum tadımlık ye demişti o zaman yemem dayanamam çok yerim diye yememistim
myavocado bilgeeS ciğer yüksek oranda a vitamini içerdiği için tüketilmesi yasak, tehlikeli hamilelikte. Bence hiç yemeyin, ama aşırı canınız çekiyor ise bir iki lokma temiz ve iyi pişmiş olmak şartı ile tadabilirsiniz
Meltemm21 bilgeeS doktoruma sorarak 1 kere çok güvendiğim bi yerde yemiştim aslında doktorum kendini çok kısıtlama diyor ama ben yine de ne olur ne olmaz doğuma kadar bidaha yemem sanırım
bahocum bilgeeS yüksek miktarda A vitamini içerdiği için yasak aslında ciğer. Ama temiz bir şekilde iyi pişmişse belki 1-2 tane tadımlık yiyebilirsiniz.
melekmi22 bilgeeS 33. Haftamda yedim ama yani bir kaşığı dolduracak kadar anca yemisimdir oda çok canim çekmişti görünce bide öyle güzel koktu ki burnuma normalde bu kadar yiyesim gelmez 😅 fazla yemeyin ama en azından nefsinizi körlesin
Evhamlikurabiyeanne Bayramda iki çatal yedim tadımlık normalde sevmem ama yasak ya cazip geldi bıraksalar tabagı yerdim tadımlıktan bir sey olmaz diyor Kağan Kocatepe