Busraerbas Kızlar 2 aylık hamileyim kusmaktan agzıma. Yemek gırmıyr hıc bırsey yiyemıyrm herseyden tiksindim sizce cocuga zararı varıdır
AyEr Busraerbas suan bebek sizden beslenmıyor ucuncu ayından sonra sızden beslenıcek o zaman yemenız gerekecek
Busra_bugraaa Busraerbas ilk üç ay zaten senin vitaminlerinle besleniyor yediklerinle değil o yüzden bebeğine bi zararı olmaz canım o senin elinde olan bişey değil sabret geçecek bulantıların
Emell Busraerbas canim dogrulu tartisilir ama kusma bebegin saglikla anneye tutunmasini isaret ediyormus bu donemde. Yani aslinda cok cok iyi ve motive edici bi durum yasiyorsun
papatyaaaaa Busraerbas canım bnmde oluyor diye doktorum bana ilaç verdi onu içtim bişeyim kalmadı doktorunla konuş umarım hemen geçer 🥰❤️💋🙏
Busraerbas AyEr Dr gıtmedım hıc kimi insanlara serum falan verıyolarmiş bu şikayetler yüzünden bende normaldir dıye gıtmedım
Emell AyEr sizden beslenmiyor derken sunu kastediyorsunuz. Yediginiz besinler dogrudan bebege aktarilmiyor henuz. Yani kan hucrelerinizdeki mineral ve vitaminler yeterli su anda. Yeseniz de yemeseniz de bisry farketmiyor i yuzden
Esmaakdag Busraerbas bnde oyleydım gıremezdm onunden hadı gecemezdım eşim yapardı hep herseyımı 12 haftadan sonra gectı benımkı canım