Aynurozturkkk Merhabalar , beylikdüzü veya Esenyurt bölgelerinde önerebileceğiz perinatoloji uzmanı varmıdır renkli ultrason için
basakc36 Aynurozturkkk Medihaus Kamer hocaya gidiyorum aylardır çokta memnunum. Detaylı ultrasonu Gökhan hoca yapacak hatta randevum bu cumartesi 🥰
ReyhanSezer Aynurozturkkk Beylikdüzü’nde Altan Cebeci’ye gitmiştim ben. Kendi kliniği ve çok da memnun kaldım. Video olarak bile gönderiyorlar size. Yüzün sağ sol ön alt açılarıyla, klip olarak değil yanlış anlaşılmasın
Aynurozturkkk 2bebekanne Medihaus hastanesinde var ama oraya da pek güvenemiyorum doktorları çok ilgisiz, umarım birileri öneride bulunur bu bölgeler hakkında
Aynurozturkkk basakc36 İlk gebeliğimde gitmiştim Aynur hanıma ve erkek bi doktora daha ismini bile hatırlamıyorum kanamam vardı bana düşük yapıyosun diyip arveles verip eve gönderdiler 1 hafta sonra onlar yüzünden düşük yaptım maalesef oyuzden çok güvenemiyorum
basakc36 Aynurozturkkk Anladım çok geçmiş olsun ama ben memnunum kamer hocadan.Hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah 🙏
Tuba-M55 Aynurozturkkk medilife zeynep hanım var. 3500 gibi bi fiyatı vardı sanırım. Biraz mizacı sert gibi ama çok detaylı bakıp en son herşeyi size tek tek anlatıyo titiz bi hanım
Cesurx Aynurozturkkk perinatolog Altan Cebeci ,ben memnun kaldım her şeyi söyledi bir sorun çıkmadı 3200 nakit 3500 kart ile ödemesi vardı 3 ay önce gitmistim
Aynurozturkkk Cesurx Çok teşekkür ederim🙏 internetten de araştırdım baya memnuyet varmış bu doktpr hakkında büyük ihtimalle giderim ❤️