Seyma3456 Selim_Alparslan aynen ya 90 a kadar su gibi gecti ama bundan sonrasi geçmiyor her gören sen daha doğurmadın mi diyor oyle dediklerinde daha da bi kötü oluyorum🤣
Seyma3456 Vethekelif ne güzel benim tek yaptığım akşama kadar gezmek hic oturmam herkes yolda doguracaksin diyor bana da platese falan baslamak istedm ama gezmekten ona bile vaktim kalmıyor 🤣
Vethekelif Seyma3456 valla gezebiliyorsun gez bende öyle yaptım çok gezdim geçmediğim yer şehir kalmadı artık son zamanlarda bir şey yapamıyorsun zaten
Seyma3456 Nurcin bebis sağlıklı olsun da gerisi onemli degil bünye meselesi demekki bakarsin sen benden once vermissin kilolari 😄
Seyma3456 Rabiaa05 bana doktorum erkekler paraya düşkün oluyor seninki heralde bilerek maas gününü secti diyor 🤣
Seyma3456 fitmom evde zaman zaten geçmez evde kalsam heralde kafayı yerdim çalışmıyorum ama sırf zaman gecsin diye yerimde bile durmuyorum🤣
fitmom Seyma3456 Önümüzdeki haftaiçi son 4 günümü çalışıp ayrılcam sömestr ile birlikte başlıcak yani iznim :)
Purple Nurcin bnde 31 haftalgim cok sukur karnim buyuk degil arada hafif bi agrim oluyo bide magnezyum eksikligi icn doktor magnezyum ilaci verdi onu iceli daha rahatim
Asiiye Doguranlar da uykusuz ve cocuk hastalaniyo bi de cok aglarsa az daha dursaydın diyorlarmıs 😂😂😂😂
Purple Vethekelif bnde oyle gezdm smdi esim bi yere goturmuyo usursun hastalnrsn ilac icemiyorsun dye bide kar cok