Nurcin Seyma3456 65 :/ yürürken artık penguen gibiyim. alt taraflara çok baskı oluyor. neden oluyor anlamadım. ama bu 65 gün böyle devam etmesin yaaa... dayanamayabilirim. dün diyorum eşime. ben sezeryan olcam. daha buna katlanamıyorum
SevgibiR Seyma3456 benim de ayni süre 😂 atar atar son zamanların rahatına bak keyfini sür hamileligin cnm
Bfhvcffesra Kosarer yok canım hamile olduğumdan beri pazara çarşıya gitmedim inanır mısın birtek annemlere gidiyorum ayda bir kez ful evin içindeyim yemek yapıyorum elbiseler yikatiyorum kahvaltı hazirliyom o kadar bebek büyüyor ondan bence
Alyamerve Nurcin benmde cok qcıo alt bölgemm doktora dun gittl kafası yumarda ayagı aşagıda anladm zaten bukdr vurması ondanmıs:))) alta vuruyo devamlı
Seyma3456 Nurcin bence sezeryana baglama sağlıklısi neyse o olsun rabbim herkese normal saglikli gebelik nasip etsin 😊😊kac kilo aldin ki toplamda
Purple Nurcin bnde 31 haftalgim cok sukur karnim buyuk degil arada hafif bi agrim oluyo bide magnezyum eksikligi icn doktor magnezyum ilaci verdi onu iceli daha rahatim
Seyma3456 SevgibiR benimki nazar degmesin o kadar yaramaz ki ne yatiriyor ne doyuyor dogunca nasil olacagini çok merak ettigim icin zaman cabuk geçsin istiyorum🤣
yavrularim2019 Seyma3456 son 39 günümüz kaldı ama ikiz gebeyim 37. Haftada alınacak o yüzden 19 gün kaldı❤️💙
rodin123 Seyma3456 gerçekten öyle bu ocak ayı bitmeyecek sanki son 35 günüm kaldı gelen giden sen hala doğurmadın mı diyor sanki benim isteğime bağlıymış gibi sinir oldum doğsun gözlerine sokcam onların 😂