Masal77_ Sürekli kahve fincanı almak istiyorum evde 10 takım var mutfak dolabına sığmıyor bir dolap almayı düşünüyorum eşim de artık kızıyor napacaksn bu kdr fincanı diye ama hoşuma gidiyor sürekli indirim kovaliyorum gereksiz birşey biliyorum ama napayım çok hoşuma gidiyo sizlerin kaç takımı varr
selencinaar Masal77_ benim 2 takım 6 kişilik 2 takımda 2 kişilik var fazlasına gerek yok dıye dusunerek almadım
Alpmom__ Masal77_ 3 takım var çok bile 😅😅😅 önceden heveslenirdim de artık daha çok temizliği düşündüğüm için gerek yok canıma yazık
Hulo2105 Masal77_ benim 1 tane 6 kişilik günlük 12 kişilik te misafirlik var o kadar. Kahve içmeyi hiç sevmem olsun diye aldım işte eşimde içmez ama kimisi çok içtiği için bardak almak istiyor anlıyorum yani😂😂
Gulcinayazmert Bende de sayısız var yer yok inanının kaç takım oldugunu bile bilmiyorum ama cok hosuma gidiyor farklı fincanlarda kahve içmek😍
Cudana Epeyce var ben de çok severim. Altı tane altılı var gerisi ikili. Artık altılı almıyorum ne kadar beğensem de, ikili aldım son iki yıldır. Şimdi yer kalmamaya başladı kırılmadan almam herhalde uzun bir süre daha
Damlaozzz Masal77_ 2 tane ikili 2 tane 6lı 6lı olanlara misafirlere 2li olanları eşimle kullanıyoruz ne zaman fincan görsem gözlerim açılır resmen sizi çok iyi anlıyorum fincan keyfi başka oluyor ama ben daha fazla alamıyorum artık yer yok 😂😂
Deletedmom_110 Masal77_ Ahh yerim olsa bende çok seviyorum ama alamıyorum bakmakla kalıyorum çünkü yerim yok mutfak dolaplarım az ve küçük ayrı dolap alma şansım da yok mutfağım küçük yer yok şimdilik üç tane altılı takımım var dolapta hepsi üst üste şekilde duruyor🥹
Minnaksever Masal77_ 2 takım var biri misafirlik biri kendimize bı kaç tane de tekeş kaldı eskilerden.hee bi de yemek takımının var hiç kullanmadım 😁
erkulneslihan89 Masal77_ aaaa ben 😁😂 16 inci takimdan sonra ara verdim bende koyacak yer kalmadı 😂 eski hevesimde gitti artık sizinde geçer yakında o kadar fincan var eskiden hergun farklı fincanda kahve yapardim şimdi hep aynı olanda yapıyorum üşeniyorum çıkar yıka geri koy 😁🤦♀️
Kb4576 Masal77_ 2 takım var 6 lı birisi hala duruyor öyle diğeri dolabımda misafir falan gelirse diye kahve çok icmiyoruz o yüzden pek de kullanılmıyor bizim evde
Tugcev Masal77_ sadece iki takım 😂 onlarda hediyeydi hiç almadım bile heves edip. Eşimle ikimizin kullandığı ikili iki tane takımımız var ekstra. Ben çok eşyayı sevmiyorum her yer dolu dolu hoşuma gitmiyor dağınık geliyor. Fincan veya başka bir şey farketmez. 😂