miavega Arkadaşlar merhaba, 33 haftalık gebeyim. Henüz doğum yapmadım göğüslerimin uçlarında koyu renkli kabuklar oldu. Yara olur da düzelir ya o şekilde ama hiç yara olmadı. Canım da yanmıyor yani. Başına gelen var mı
1prensesannesi__ miavega bende siyah degilde memeucu aralarinda kahverengi kuruluklar oluyo toz gibi yavastan sütün akiyosq eğer arada kuruyodur benim sütyenimin icinde bazen kayonca atletimde falan damla damla süt lekeleri goruyorum bende 33+2yim 😃
zeliskya miavega et ben gibi bişey demi ben dayanamadım 1 2sini kopardım o göğsümde çıkmadı daha simdi diğerinde var ama ellemiyorum artık 😬
Sermec27 miavega bol bol göğüs ucu kremi sürün göğüs kremi sürdükçe dökülecek o şeyler ben doğum yaptım su an doğuma 3 hafta kala başladım şimdi kalmadı o şeyler
miavega 1prensesannesi__ aşkım asla sütyen takmıyorum 😅😅😅 ama akan bir şey de fark etmedim açıkçası. Toz gibi değil de bende de kuruluk gibi kabuk bağlamış gibi bir şey
miavega zeliskya yok yok et beniyle falan hiç alakası yok. Valla tarif edemiyorum fotosunu çekip yapıştırcam şimdi ahxhjajz
benimmentalsaglik askim annem kaynanam falan sut kanallari yarilirken kabuklasiyo demisti bende de cok oluyodu o kabukumsu etler kucuk kucuk
benimmentalsaglik miavega bana oyle demislerdi balim endise etmedim ben dogumdan sonra da bisey olmadi emzirirken hep yarik yarik zaten ❤️❤️
miavega benimmentalsaglik içim bi tuhaf oluyo benim bakınca falan dokunamıyorum kdkdkdkd inş sorun yaratmaz 🥲 sağol bebiş 💖
benimmentalsaglik miavega rica ederim canimmm bosver dokunma emin ol sorun olmayacak sikma canini ❤️❤️