Satisati Merhabalar kusura bakmayın lütfen normal doğumdan sonra vajinanız eski halini aldı mı yoksa genişlik oluyor mu öncekine nazaran
Lavinya_21 Satisati 2 dogum yaptım eş zevk alıyor ama ben hissediyorum yani genişleme var bide bu karnın alt tarafında böyle şişip sönen balon gibi görüntü oluştu maalesef
gayesblog Satisati genital estetik ile her problemi çözersiniz. Bu durum burun ameliyatına benzemez. İlişkiyi etkileyecek kadar deformasyon hissedildiğinde hiç düşünülmeden yapılması gerektiğini düşünüyorum
Lavinya_21 Niloyaaaaa balon gibi görüntü mü. Yok o hamilelikte oldı ama dogum yaptıktan sonra daha belirgin oldu maalesef
Niloyaaaaa Lavinya_21 kız neresi hiç anlayamadım beynim yandı 🥴 hamilelikte kasık bölgen mi balon gibi oldu neden inip şişiyor onu da anlamadım doktora sordunuz mu bişey dedi mi peki?
Lavinya_21 Niloyaaaaa evet kasık bölgesi. Hayır sormadım ilk dogumda fazla bişi yoktu ama 2. De rahatsız edicek derecede kaldı maalesef bakalım 2 ay oldu dogum yapalı inşallah gecer
Niloyaaaaa Lavinya_21 inşallah düzelir bence henüz çok yeni doğum yapmışsınız 🥰 sağlıkla büyütün bebişinizi 🤲🏻🫶🏻