EceNaz26 Delirmek üzereyim hastanede yatıştayım bildiğim kadarıyla nişan geldi, ama doktor hem tersledi hemde nisanin kahverengi değil kırmızı olduğunu söyleyip gitti. Internette bakıyorum seffaf bile olabilirmiş oyle mi illa kırmızı mı olmalı sizde nasıldı
Haticeburak06 EceNaz26 nişan önemli bişey değilki benim 36 haftamda geldi kırmızıydı 40ta doğum yaptım
4949zilanerturk EceNaz26 bende de 36+6da lavabo da peceteye kan geldi az bisey kırmızı ve kahverengi karışık 37+1 de acile gittim altan muane etiler açılma yoktu ntsde sancı da çıkmadı ebe dedi Rahim kendini doğuma hazırlıyor ondan öyle akıntı gelmiş Doktorunuz size güzel bir dille söyleyebilirdi İlla Öyle bir tepkiye gerek yoktu
EceNaz26 Haticeburak06 erken doğum riskiyle hastanede yatiyorum ama sancılarım var 100 ü geçiyor kimse net bisey demiyor
EceNaz26 Zseda bilmiyorum valla kendi doktorum her sekilde olabilir demisti neye inanacağımı şaşırdım bide azar yedim sinirlerim bozuldu cok
EceNaz26 4949zilanerturk evet tepkisine çok üzüldüm zaten stresliyim açılmam da varmış psikolojik olarak iyice çökertiyolar insanı
susaMom_ EceNaz26 Allah yardımcın olsun canimm inşallah benimde yarın yatisim var bu gecedende olabilir ama adet sancısı gibi sancım var şuan
EceNaz26 susaMom_ Rabbim sizinde yardımcınız olsun sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza inşallah 🙏🏻🙏🏻