Cansn Yh6653 şu an 16 haftalık hamileyim bir ayva göbeğim var gibi 2,5 kilo aldım. Zayıf olduğum için anca çıplak ya da çok dar giyindiğim zaman fark ediliyor.
Hilalllllll Kızlar ben 13.haftamdayım haftaya doktora gideceğim ikili testi yaptırmadım yaptırmak gerekli mi bilemedim
Sltn03 13+3 haftalığım bende sanırım iki üç kilo aldım agrılar bulantılar brazcıcık gecti sanki ikili taramaya bugün gttim kan verdim bakalm sonucu yarın cıkacak 😊
AyEr Sltn03 ense kalınlıgı burun kemıgıne ne dedıler guzel mıymıs bende yaptırfım canım aynı haftadayız boyunu soyledılermı
Sltn03 AyEr doktor o konudaha bsey demedi sordum hatta bi sıkıntı görünmüyor birde kan tahlillerinden bakalım dedi o kadar hatta içime sinmedi Cumartesi özele de gitmeyi düşünüyorum
Seher_ Yh6653 benim çok bulantılarim oldu daha yeni geçiyo agliyodum yemek yiyemiyorum yapamıyorum diye ama daha almadım ekmek falan da yiyemiyorum
Kosem983 Daha fazla bu postu takip etmeyim en iyisi bütün zayıflar buraya toplanmış kendi aldgim kiloyla karsilastirinca yıkıldım😂
DuyguSenturk Yh6653 valla benimde belli olmaya başladı sanki ayva göbeğim vardı ama bu sanki daha farklı gazda olabilir bilmiyorum😂
Begumucer 14+5 günlüğüz ne kilo aldım ne göbeğim var doğru dürüst 🙄 hamile olduğum anlaşılmıyor ben söylemesem halbuki aşırı derece de kabızlık var ama genede göbek yok pek 🤪 iştahta olmayınca böyle oluyor
Selindikci35 12+1 Ben 2 kilo verdim😁 Bisey yiyemiorum hazimsizlik siskinligim var 2 lokma yesem bile..bulantilar da tam gecmedi..Masallah hepinize..insallah en kisa zmnda istahim acilir😊ama gobegim cikti buna ragmen