Muratseyma2015 Cylnrcp1410 oyy maşşalah bende yavrumum büyüdüğünü görürüm inşallah 🤲 bebeğimle ben ilgilencem çalişmıyorum işi bile bıraktım 6 yıl sonra tüp bebek denemelerıyle oldu yavrum eşim ilgili bir insan çok merhametli çok iyi biri umarım yavrumuz eve sağlıcakla gelir dualarınızı eksik etmeyin inşallah ♥️
Muratseyma2015 denizleo09 evet çok küçük minnakk 😔 kesinlıkle çok güçlü olduklarına bende inanıyorum kızının sağlıklı olmasına çok sevindim Allah uzun sağlıklı ömürler versin inşallah 🤲♥️
Seyma-10 Kendi yaşıtlarından önde bile hiç dert etmeyin ilerisini içiniz rahat olsun iki kuzen aynı zamanda doğum yaptık o zamanında ben erken 35 haftalık şuan bir yaşına girecek dıştan bakıldığında da haraketleri yemesi içmesi boyu kilosu benim kızımın önde
Muratseyma2015 Nurdoga inşallah çok teşekkür ederim hepiniz o kadar moral oldunuz ki anlatamam insanın morale çok ihtıyacı oluyor çok mutlu oldum Allah razı olsun sizlerden ♥️
Gamzeramo Muratseyma2015 29+4 de doğum yaptım previadan dolayi 1470 gr 40 cm doğdu 50 gün küvezde kaldi bebeğim rop muaynesine nerdeyse 4 kez gittik sol gözü daha yeni tamamlandi suan 3 aylık boyu kilosu gayet normal her ay bi bölüme kontrole götürüyoruz inşallah gerilik yasamayiz bende düşünüyorum bazen bidaki ayda işitme testine gircek Rabbim sağlık sihat versin bebislerimize insallah herhangi gibi geriden gelme sorunu olmaz
Muratseyma2015 Gamzeramo Allahim sağlık sıhhat versin inşallah iyi olcak bü günleri unutucaz inşallah herkes çok güzel yorumlar yapmış oku istersen bana çok güzel moral oldu inşallah hersey daha iyi olacak 🤲
Gamzeramo Muratseyma2015 okudum morelimi ben hic bozmadim sütüm etkilenmesin diye nefes alıyor yanımda ya şükürler olsun Rabbime binlerce kez bize bağışladı yavrum
Sinemarya58 Muratseyma2015 güzel oğlum 34 haftalık doğdu 11 ocakta çok şükür gelişimi çok iyi 2815 doğmuştu solunum sıkıntısı yüzünden 1 hafta ayrı kaldık emme refleksi yoktu kaşık ile beslendi anne sütü kızım kadar almadı tepkiler gücü boyu kilosu şuan çok şükür iyi dönmeyr başladı sürünmeye çalışıyor bile ♥️
Muratseyma2015 Sinemarya58 oyy maşallah tosun paşaya ♥️ bizimde emme refleksi gelişmesini inşallah kavuşacağız 🥰
Muratseyma2015 Sinemarya58 doğru söylüyorsunuz güçlü olmaya çalışacağım çok teşekkür ederim moral oldunuz ♥️
Duygu999 Muratseyma2015 benim kizim 36+5 gunluk dogdu suan 19 aylik sapa saglam maşallahi var bir sorunu yok cok sukur
Duygu999 Muratseyma2015 icini ferah tut guzel anne bebegin iyi iyide olucak cok daha guclu oluyorlar emin ol korkularini anliyorum🥰☺️
Muratseyma2015 Duygu999 o senın kalbînın güzellıgı çok teşekkür ederim iyi dileklerin için iyiki varsın ♥️