Mommya Kızlar ben kontrolde bir kese gördüm ama bana sonradan bölünebiliyor ikiz olabilir falan dediler. Acaba ikiz gebelik belirtileriniz nelerdi söyleyebilir misiniz?
20_Deniz_07 Mommya benim annem bize hamileyken 6 aylıkmışız doğuma kadar cinsiyetimiz beli olmamış bir kese ikiye bölünmüş. Annem bir mavi bir pembe almıştı. İkimizde kızdık. Nefes darlığı, merdivene çıkamama, yürüyememe
Samberf Mommya benm çift yumurta ikiz olduğunu bilmeden hep bu hamileliğimin çok farklı olduğunu söylüyordum erken yorulma nefes alamamA erken karnımın çıkması vs vs
Serife3304 Mommya ben 6 haftalıkken kalp atışını dinlemeye gittiğimde ikiz dedi doktorum ama benimkiler çift yumurta ikizi. Belirti vs yoktu sadece sağlık ocağındaki ebe beta değerimin çok yüksek olduğunu söyledi son adet tarihimi defalarca sordu emin misiniz diye😂
Mommya Nurdan2323 ben 5 haftalıkken gittim sonra da hiç gitmedim şimdi 8 haftalığım iki gün sonra gideceğim herkes ikiz hissediyoruz falan deyince ben de bi huylandım acaba olabilir mi diye merak ettim belirtileri farklı mı acaba
Mommya 20_Deniz_07 Valla bana da öyle dediler sonra bölünebilir diye ben de bayram dolayısıyla gidemedim kontrole valla içime bi kurt düştü acayip merak ediyorum tek mi çift mi diye 🙄 Bu belirtileri ayırt edemedim yani hava sıcak bunları yaşıyorum
CeylanAk 4 aylığa kadar tek gebelik olarak görüyordu doktorlar benim tek anladığım belirti karnımın 4 aylıkken haddinden büyük olması 😂
Mommya CeylanAk Valla ben şimdi 2 aylığım tek göründü nasıl 4 aylığa kadar ikizi anlamadılar çok enteresan 😳
CeylanAk Mommya ah bir bilsem koymuşlar devlet hastanesinin başına bir doktor bnde inadına ona gidiyorum kendimde farklılık hissedince kontrole gideceğim sabah eşime ikizmiki acaba karnım çok büyük demiştim o gün ikiz olduğunu öğrendim 😂 yine aynı şekilde devlet hastanesindeki bir başka doktor görmek için kör olmak lazım dedi haastanede ikiz olduğunu söyleyen doktor olmayınca yeniden o doktora gittim ( mecburen) doktor bey size düzenli geldiğim halde göremediniz ikiz hamileymişim ben dedim bana dediği şey o zaman burda ne işin var sen araştırmaya gideceksin diye beni azarladı 😂
CeylanAk Şuanda da 4. Ye hamile kaldım artık doktora sık gitmiyorum bir kere gittim oda tekmi ikizmi olduğunu öğrenmek için tek dendi umarım cihazları yenidir ve yanılma yoktur diyorum 😂