0127ryhn Sorum başlıkta arkadaşlar şehir dışındayım adet oldum aceba Dr gitmeden klomen veya famera filan direk gidip eczaneden alabilirmiyim
0127ryhn 0127ryhn 2 aydır klomen+ovitrelle denedik olmadı bu 3. Ay olucak tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim aceba 3. Ay olucagi için farklı tedavi uygularmi onuda merak ediyorum aslında yani direk klomen kullanıp Dr gitmek doğru olurmu sizce
sweetmom_ 0127ryhn doktor kontrolünde femara deneyin. Bende de klomen olmadı femara oldu. Başta nasip işi ama illaki etkisi vardır.
0127ryhn sweetmom_ peki direk gidip alabiliyor muyum eczaneden famerayi yoksa illaki Dr yazması gerekiyor
0127ryhn sweetmom_ peki canım çok soru sordum biliyorum kusura bakma ama böyle reçetesiz kullanıldığında sonrasında nda yumurta takibi yapmak için Dr gittiğinde sorun oluyormu Dr onayı olmadan kullanıldığı için Dr sorun çıkarırmi yani
0127ryhn sweetmom_ sen sonrasında gittinmi takip için yoksa iğne filan olmadan sadece ilaç mı kullandin
sweetmom_ 0127ryhn yok gittim. 5 gün kullandım 2 gün sonra gittim yumurtam istenen büyüklükte değildi. 4 gün sonra tekrar gel dedi o zaman iğne vurdu.
0127ryhn myavocado şehir dışındayım planladigim gibi olmadı Dr gidemiyorum bu yüzden bir ay ara vermekte istemiyorum nasıl olucak bilmiyorum kafam çok karısik karar veremedim bir turlu
myavocado 0127ryhn olduğunuz şehirde bir doktora gidin bence, döndüğünüzde kendi doktorunuza yine devam edersiniz
0127ryhn myavocado bakayım canım duruma gitmek burdada gitmek için araç lazım Ama yine bakicam bı duruma hayırlısı artık 🤦🏻♀️