4949zilanerturk 20_Deniz_07 Ben Adetime 5 gün varken test yapmıştım Çok silik çıkmıştı o zaman kaset test erken gebelik testi falan değil kan değerim 23.24 çıkmıştı Doktor dedi 3 gün sonra gel Ben bir hafta sonra gittim pozitif ti şuan 37+5olduk😁❤️
4949zilanerturk 20_Deniz_07 yine Garantiye almak için adetin gecikmesini bekle canım Geç döllenme falan olursa diye söylüyorum Bir de en iyisi Kan vermek❤️
kedilibebeli 20_Deniz_07 adetimden 3 gün önce yaptım bayağı belirgin bir şekilde pozitif çıktı, bugünde kan vermiştim yarın sonuca bakcaz inşallah ☺️ 3 gün önce erken gebelik testi yaptım, 2gün öncede normal gebelik testi yaptım ikiside aynı netlikte çıktı
Bures48 Bahartekinsoyy Benim bat 25 iki gün önce hafif silik çizgi gördüm bugün yaptım baya belirgindi yarın olası adet günüm sizce yarın beta baktırmalı mıyım?
Bahartekinsoyy Bures48 ben bir gün önce yaptım silik çıktı hemen koşa koşa gittim dayanamadım kan verdim 160 küsür çıktı betam
Pofidik123_ Benim adetim bir gün gecikti yarın sabah da olmazsam test yapmayı düşünüyorum belirtilerim var ama böyle çok soluk kahve rengi akıntı gibi bişey geldi yerleşme kanaması da olabilir diyorlar bakalım normalde adetim hiç gecikmez
Bures48 20_Deniz_07 Canım ben dünkü erken gebelik testi mi iş çıkışı yaptım saat 6 gibi çıktı bence çıkar fark yok sadece ilk idrarla yapmanın daha doğru sonuç verdiğini söylüyorlar
20_Deniz_07 elif475475 ya ben şeyi merak ediyorum şimdi yanımda test yok sonra getirecek. Test ila sabah idrarıyla yapılması şart mı? Normal saatlerdede çıkar mı?
Fyz_a 20_Deniz_07 idrarinizi 3 4 saat tutun cok fazla sivi almayin ozaman varsa cikicaktir ins vardir😇
elif475475 20_Deniz_07 yani sabah en doğrusu diyorlar ama her saatte denedim hepsi negatifti. Kan testi pozitifti. Ben artık hızlı testlere inanmamaya başladım 🙃
20_Deniz_07 Fyz_a şu anda tutmaya çalışacaktım haylada tutuyorum ama çok susadım bir bardak indiri verdim
20_Deniz_07 Limonlukekkk ya bende duygusalıkta başladı. Böyle mutluyum kalbimi sanki ters çeviriyorlarmış gibi bir hissiyat geliyor aniden ruh halim değişiyor üzülüyorum ağlamak istiyorum
Filiz-02 20_Deniz_07 ben adetime 10 gün varken idrar testinde pozitif sonuç aldım inanmadım ilk ama insan kendi vücudunu tanıyor ben hamile olduğumu hissediyordum hemen kan verdim gece de kan testiyle hamile olduğumu öğrendim
20_Deniz_07 Filiz-02 bende bazen hissediyorum ama korkuyorum ümitlenipte çıkmamasına az sonra test yapcam zaten