Bahartekinsoyy 20_Deniz_07 ben 1 gün önce yaptım silik çıktı ikinci çizgi belli belirsiz hemen gittim test verdim 160 çıktı betam
Rabiul 20_Deniz_07 geç döllenme olduysa hemen çıkmaz erken gebelik testi ile şansınızı deneyebilirsiniz ama çıkmazsa üzülmeyin. Adet günü yapmanız daha mantıklı
20_Deniz_07 Bahartekinsoyy adetime son 4 gün var yarın test yaptırmayı düşünüyorum sonuç alabilir miyim acaba
Bures48 Bahartekinsoyy Benim bat 25 iki gün önce hafif silik çizgi gördüm bugün yaptım baya belirgindi yarın olası adet günüm sizce yarın beta baktırmalı mıyım?
Bahartekinsoyy 20_Deniz_07 biraz daha bekle istersen benim bir gün olmasına rağmen belli belirsiz çıktı belirtilerin var mı
20_Deniz_07 Bahartekinsoyy karnımda ve belimde ağrılar var. İğne gibi batıyor sanki. Mide bulantısı çekiyorum 2 gündür. sersemlik var üzerimde Birde gaz problemim var dile getirdiğim için pardon
Rabiul 20_Deniz_07 Birde gaz problemim var Gebeliği bilmediğim zaman benimde bu şikayetim vardı, gönlünce olsun 🫶
mervehepuyar 20_Deniz_07 ben tam adet günü yaptım erken gebelik testi çıktı direk yarın kan vericem inşallah ordada iyidir sonuç
20_Deniz_07 Bahartekinsoyy yaaa inşallah canısı amin yarın ilk işim testen sonra buraya yazmak olucak inşallah
20_Deniz_07 Limonlukekkk vallahi içime su serpildi inşallah benimkindede çıkar çok heyecanlandım yaaaa