Levla Kızlar merhaba 32 haftaya yeni geçtim ama karnım hiç durmuyo sanki çıkacakmış gibi korkuyorum bu haftada olan var mı betler yaşadınız
KlncA Levla canım Bnm de öyleydi maşallah de hareket etsin iyidir 😁😁 ben 38 oldum bu hafta yavaşladı bu türlüsü daha kötü acaba bişey mi oldu diye insan evham yapıyor ☺️
Seten Figennn bizde 33 e girdik dün akşamdan beri hareketleri çok yavaş ben coraspirin kullanıyordum onu bıraktım acaba ondanmı yerim daralıyor anlamadım kontrolümde haftaya
Figennn Seten Bende yeri daraliyor diye dusundum benimde kontrolum 2 hafta sonra. Ben daha hareketli guclu tekmeler beklerken smdi azaldi🤷🏻♀️
Seten Figennn aynen bende öyle 😊 ama insan tedirgin oluyor rabbim sağlıkla evlatlarımızı kucakta almayı nasip etsin
Figennn Seten Amin insallah canim🤲🏻 Allah’ın izni ile az kaliyo bizimde artik😊 baska sikayetleriniz varmi
Seten Figennn gece uyuyamıyorum ağrılarım fazla birde akşamları toplanıyor karnım sertleşiyor sizdede oluyormu
KubilayEsraKayadelen Bende öyleyim kuzum tekmeleri çok sertleşti ve hiç durmuyo canım acıyor aralarda sancı giriyo ama yalancı sancılar doktor korkma normal dedi😊😊
JeyranAhadova normal bir shey. ben 33deyim. haraket ediyor, oncekilerden chok ediyor bazen. 2gun dayanmıyor, 1gun chok passiv oluyor.
gzdalp Ben de 32 ye girdim gün içinde çok fazla hissetmiyorum ama geceleri özellikle sabaha karşı tekme değil de resmen tur atıyor içimde soluma yatmaya çalışıyorum hareketinden uyanıyorum geceleri. Bir de sürekli tuvalete kalkıyorum uykuya hemen dalamıyorum sonrasında da şimdiden uykusuzluklar başladı bende😊
Sinem03 BEnde dünden beri hareketleri az diye evham yaptım sağlık ocağı yakın gittim dinlemeye yeri daraldığı için hareketi kısıtlı olabilirmiş sıkışıyormuş çünkü 🥰