Gulcinayazmert 25+1 bugün doktora gittim, bebeğim 800 gram 32 cm onun gelişimi normalde ben 12 kilo almışım 🥹 sizler ne durumdasınız🥰
esdemiralay Gulcinayazmert 25+4 te 707 gramdı kızçem 🥰31 cm olmuş ben de şuana kadar +4 le geldim ama şuan kendimi kontrol edemiyorum yemek noktasında
yokusbebek Gulcinayazmert Bugün 27. haftaya giriş yaptık. Ama 25+1′de kontrole gittiğimizde 775 gramdık. Ben de bugün tartıldım. 4 kg almışım hamileliğimden beri.
Gulcinayazmert esdemiralay maşallah😍çok iyi gelmişsin canım bende aşırı meyve yediğim için alıyorum bu kipyu nasıl dikkat edicem bakalım artık😞
Gmom esdemiralay size kilosu geride falan dediler mi? Bende 25+1 de gittim 783 gram 34 cmdi ve 4 5 gün geriden geliyor kilosu dedi. Gebelik boyunca 6 kilo aldım. Üzülüyordum besleyemiyorum diye
Cilginanne2bebeli68 esdemiralay günü gününe aynıyız bizde 25+1de 760 gr erkek bebek senin bebjs mi nazlı olacak bizim oglus mu bide aynı gün doğum oluyormus
esdemiralay Gulcinayazmert Ben de şuan çok kavun karpuz kayısı yiyorum gece gündüz bakalım daha tartılıcam bi daha 😋😇
esdemiralay Gmom Ya ben de öğlen post açmıştım doktor kilosu normal dedi ama bana sanki az gibi gelmişti emin olamadım ben de
Gulcinayazmert yokusbebek ne kadar şanslısınız🤗benim iki gebeliğimde de hızlı kilo alımı oldu maalesef
Gmom yokusbebek boşu boşuna kafama takmışım. Uzun zayıf bebek olacak falan dedi düzgün beslenemiyorum diye tedirgin oldum