Emine1235 Anneler hisseder miş 😇. Hep kızım olucanı hissederdim. Ve elim hep kız kıyafetlerine giderdi. Ama hayırlısı içinde hep dua ederdim bugün o güzel haberi aldık bir kızımız olucak inşallah Allah’ın izniyle. Çok mutluyum rabbim sağ Salim kuçamıza almayı nasip etsin inşanallah rabbim isteyen her anne adayına bu duyguyu tattırsın
Nalanktl Emine1235 hayırlı olsun , ne güzel. Bende öyle hissediyordum doktorum da öyle dedi bakalım inşallah değişmez :)
Aslitiryak Benimde kız geçiyo içimden ve kzıda istiyorum hayırsısıysa tabi hakkımda hayırlısı neyse o olsun önce 20+5 haftalığız ve daha öğrenemedik 🤤
Teonam Ben hep kız hissettim hatta Eminim ya diyordum 🙈 ama doktor erkek dediğin de şoka girdim 😂 rabbim hayırlı Sağlıklı evlatlar nasip etsin 🥰
Aysegullkeskin Teonam aynen Canım bende senin gibi oldum 15+2 deyiz sürekli kız hissediyordum geçen kontrolde doktor erkeğe benziyor ama emin değilim dedi hislerimde yanılmışım😂
Emine1235 Nalanktl 16 haftam kemik yapısındAnda anlayan bir doktor 😌 % 99 kız dedi hayırlı sı olsun inşAllah
Kyhnsnl58 Bende hep erkek hissediyordum ama elim kız kıyafetlerine gidiyordu meğerse kızım olacakmış 😍 prenses geliyor Allahım nasip ederse
Nalanktl Emine1235 benimki kemik yapısından değil de malum bölgeye bakarak söyledi 😀 Benim kız maşallah hiç esirgemiyor herkese açıyor 🤣🤣🤣